Det vises ikke innhold på appflisen på Hjem-skjermen

Oversikt

Innhold fra den aktive appen eller det aktive spillet på Xbox One-konsollen vises vanligvis på den store appflisen på startskjermen. Innholdet på den store appflisen kan være et bilde eller den aktive skjermen i appen eller spillet. I noen få tilfeller kan imidlertid denne flisen være svart til tross for en aktiv app eller et aktivt spill.

Løsning 1: Avslutt den aktive appen eller det aktive spillet.

Hvis den aktive appen eller det aktive spillet vanligvis har et bilde på den store appflisen, men flisen er tom, kan det være et problem med appen eller spillet. Du kan løse dette problemet ved å avslutte og deretter starte appen eller spillet på nytt.

Slik avslutter du appen eller spillet:

1. Merk den store appflisen, og trykk deretter på menyknappen.
  2. Velg Avslutt.
    Obs! Hvis Avslutt ikke er tilgjengelig på menyen, kan du prøve å avslutte spillet i selve spillet.

Løsning 2: Start konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen på nytt for å starte på nytt.