Innstillinger for plate og Blu-ray

Obs! Denne siden beskriver grunnleggende innstilinger for å spille av en spill-, musikk- eller filmplate på Xbox One-konsollen. For løsninger på problemer du har med avspilling av en plate, kan du se Feilsøke problemer med å spille av en plate på Xbox One.

For å konfigurere lydinnstillingene på konsollen, ser du Slik konfigurerer du lydinnstillinger på Xbox One-konsollen.

Med innstillingene for plate og Blu-ray kan du angi hvordan Xbox One-konsollen skal fungere ved avspilling av plater. Det finnes tre grunnleggende typer innstillinger:

• Plateinnstillinger
  • Blu-ray-innstillinger
  • Foretrukne språkinnstillinger

Du kommer til disse innstillingene ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Disk og Blu-ray.

Plateinnstillinger

De følgende innstillingene brukes til styre hvordan konsollen fungerer når en plate settes inn:

• Spill disk automatisk
    Hvis du velger denne innstillingen, spilles en plate av automatisk når du setter den inn.
  • Gjenoppta avspilling
    Hvis du velger denne innstillingen, oppretter spilleren et bokmerke der du stoppet avspillingen av platen. Når du fortsetter avspillingen, fortsetter den fra samme sted.

Blu-ray settings

Følgende avanserte innstillinger er tilgjengelige for Blu-ray-spilleren:

• Dolby Digital dynamic range control
    Denne innstillingen gir fullt dynamisk område i lyden eller endrer lyden slik at du får en stabil lydstyrke selv gjennom de mest larmende handlingssekvensene.
  • Enable BD Live to improve Blu-ray playback
    Denne innstillingen gir tilgang til ytterligere funksjoner og innhold via BD Live-tjenesten.
  • Fast lager
    Bruk denne innstillingen til å fjerne Blu-ray-spesifikke data som er hurtigbufret på konsollen.

Foretrukne språkinnstillinger

De følgende foretrukne språkinnstillingene er tilgjengelige for platemenyer:

• Menu
    Angir språket som brukes på filmmenyer.
  • Audio
    Angir språket for lydsporet til filmen.
  • Subtitle
    Angir språket for undertekster i filmen.

Obs! Disse språkinnstillingene er standardinnstillinger og støttes kanskje ikke for alle filmer.