Formatere en minnepinne med NTFS i Windows

For å oppdatere eller reparere en Xbox One-konsoll fra en minnepinne, trenger du en 4 GB minnepinne formatert til NTFS. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik bruker du diagnoseverktøyet for frakoblet systemoppdatering på Xbox One.

Viktig Sikkerhetskopier eller overfør filer på minnepinnen før du starter denne prosessen. Innholdet på minnepinnen blir slettet under formateringen.

1. Sett minnepinnen inn i en PC som kjører Windows.
  2. Åpne utforskeren.
  3. Høyreklikk Flyttbar disk i venstre rute.
  4. Velg Formater på hurtigmenyen.
  1. I dialogboksen Formater flyttbar disk må du kontrollere at Filsystem er angitt til NTFS.
  1. Trykk eller klikk Start nederst i dialogboksen for å begynne formateringsprosessen.