Del denne siden

Få hjelp fra Xbox One-konsollen

Før du begynner å se etter løsninger på nettet, bør du prøve Help-appen på Xbox One-konsollen. Her får du svar på vanlige spørsmål, instruksjoner og videoer, og en oppsummering av månedens nyheter. Slik gjør du det:

  1. Trykk menyknappen på kontrolleren, og velg Hjelp.
  1. Velg Hjelp-emnet som passer best.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få hjelp fra Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden