Gjøre deg kjent med Xbox One S- eller den opprinnelige Xbox One-konsollen

Oversikt

Denne siden gjør deg litt bedre kjent med Xbox One-konsollen. Illustrasjonene nedenfor viser deg de viktige knappene og portene du kommer til å bruke.

På denne siden

Gjøre deg kjent med Xbox One S-konsollen

Fremsiden av konsollen

Tegning av fremsiden av Xbox One S-konsollen der funksjoner er angitt med tall som samsvarer med den følgende teksten.
  1. USB 3.0-port: Brukes til å koble til kablet tilbehør, for eksempel Xbox One Play & Charge Kit.
  2. Utmatingsknapp: Brukes til å løse ut en plate fra konsollen. Plater trekkes inn automatisk.
  3. Xbox-knappen: Konsollens strømknapp og LED-indikator.
  4. Knapp for tilbehørsparing: Brukes til å koble til trådløst tilbehør, for eksempel Xbox One trådløs kontroller.
  5. Infrarød mottaker og blaster: Brukes til å motta signaler fra Xbox One-fjernstyringen eller for å sende IR-signaler til enheter som skal kontrolleres via OneGuide.

Siden av konsollen

Tegning av siden på Xbox One S-konsollen.
  1. Utløserhull: Brukes hvis en plate setter seg fast i konsollen. Se Mate ut en plate manuelt fra Xbox One S eller original Xbox One-konsoll.

Baksiden av konsollen

Tegning av baksiden av Xbox One S-konsollen der funksjoner er angitt med tall som samsvarer med den følgende teksten.

Fra venstre mot høyre:

1. Strømforsyningsport: Strømforsyningen kobles til her.
  2. HDMI ut: Koble HDMI-kabelen til her og deretter til TV-en.
  3. HDMI inn: Koble HDMI-kabelen til her og deretter til den HDMI-kompatible kabel-/satellittmottakeren.
  4. USB 3.0-port: Brukes til å koble til kablet tilbehør. Hvis du kobler deg til en Kinect-adapter, bruker du denne USB-porten på venstre mens du ser baksiden av konsollen.
  5. USB 3.0-port: Brukes til å koble til kablet tilbehør.
  6. IR ut: Infrarød utgangsport for IR-blaster (valgfri, IR-blaster følger ikke med).
  7. S/PDIF: Optisk lydutgang (valgfri, optisk kabel følger ikke med).
  8. Nettverksport: Her kobler du til en Ethernet-kabel fra modemet eller ruteren (Ethernet-kabel følger ikke med).
  9. Låseport: Her kan du koble til en lås for bærbare datamaskiner for å låse konsollen (valgfri, lås følger ikke med).

Gjør deg kjent med den opprinnelige Xbox One-konsollen

Fremsiden av konsollen

Tegning av fremsiden av Xbox One S-konsollen der funksjoner er angitt med tall som samsvarer med den følgende teksten.
  1. Utmatingsknapp: Brukes til å løse ut en plate fra konsollen. Plater trekkes inn automatisk.
  2. Xbox-knapp: Av/på-knappen og lampen på konsollen.

Siden av konsollen

Tegning av siden på Xbox One S-konsollen.
  1. USB 3.0-port: Brukes til å koble til kablet tilbehør, for eksempel Xbox One Play & Charge Kit.
  2. Utløserhull: Brukes hvis en plate setter seg fast i konsollen. Se Mate ut en plate manuelt fra Xbox One S eller original Xbox One-konsoll.
  3. Knapp for tilbehørsparing: Brukes til å koble til trådløst tilbehør, for eksempel Xbox One trådløs kontroller.

Baksiden av konsollen

Tegning av baksiden av Xbox One S-konsollen der funksjoner er angitt med tall som samsvarer med den følgende teksten.

Fra venstre mot høyre:

1. Strømforsyningsport: Strømforsyningen kobles til her.
  2. HDMI ut: Koble HDMI-kabelen til her og deretter til TV-en.
  3. S/PDIF: Optisk lydutgang (valgfri, optisk kabel følger ikke med).
  4. HDMI inn: Koble HDMI-kabelen til her og deretter til den HDMI-kompatible kabel-/satellittmottakeren.
  5. USB 3.0-porter: To porter brukes til å koble til kablet tilbehør, for eksempel Xbox One Play & Charge Kit og annet spilltilbehør.
  6. Kinect-port: Patentert USB-port som bare skal brukes til Kinect.
  7. IR ut: Infrarød utgangsport for IR-blastere (valgfri, IR-blaster følger ikke med).
  8. Nettverksport: Her kobler du til en Ethernet-kabel fra modemet eller ruteren (Ethernet-kabel følger ikke med).
  9. Låseport: Her kan du koble til en lås for bærbare datamaskiner for å låse konsollen (valgfri, lås følger ikke med).