En HDCP-feil vises når du spiller av ubeskyttet innhold på Xbox One

Du kan få en feilmelding når du prøver å spille av ubeskyttet HDCP-innhold (High-bandwidth Digital Content Protection) med en digital videoopptaker eller et hjemmekinoanlegg som er koblet mellom konsollen og TV-en.

Løsning

Når du spiller av betalt innhold på konsollen, opprettes en HDCP-forbindelse til TV-en. Det kan oppstå utilsiktede video- og lydegenskaper hvis du kobler til en digital videoopptaker eller et hjemmekinoanlegg mens konsollen er på.

Prøv å løse problemet ved å starte konsollen på nytt:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.

Obs!  Hvis du ikke kan åpne guiden, eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

Hvis feilen vedvarer etter omstarten, kan du prøve å koble konsollen direkte til TV-en. Du kan kanskje løse problemet ved å gå utenom den digitale videoopptakeren eller hjemmekinoanlegget.