Lukke skadelige faner i Microsoft Edge på Xbox One

Det kan hende at du støter på en skadelig nettside når du surfer på nettet ved å bruke Microsoft Edge på Xbox One-konsollen. Du kan for eksempel kanskje ikke gå til en annen side, eller Xbox One-konsollen svarer kanskje ikke når du trykker på menyknappen på kontrolleren.

Løsninger

Løsning 1: Lukk fanen i Microsoft Edge.

Slik gjør du det:

1. Trykk på visningsknappen på kontrolleren.
  2. Velg fanen du vil lukke.
  3. Trykk på menyknappen .
En finger skal til å trykke på menyknappen på en Xbox One-håndkontroller.
  1. Velg Lukk fane.

Løsning 2: Lukk fanen ved å åpne en ny fane i Microsoft Edge.

Hvis kontrolleren ikke reagerer når du trykker på menyknappen , og du ikke kan lukke fanen som er åpen i Microsoft Edge, må du åpne en ny fane. Du kan deretter lukke fanen du ikke kunne lukke i løsning 1. Slik gjør du det:

1. Trykk på visningsknappen  på kontrolleren i Microsoft Edge for å vise adresselinjen.
  2. Trykk på A-knappen .
  3. Skriv noe på adresselinjen, og trykk deretter på Meny for å starte søket.
  4. Trykk på visningsknappen  på kontrolleren når den nye fanen er åpen.
  5. Velg fanen du vil lukke.
  6. Trykk menyknappen .
  7. Velg Lukk fane.