Lukke skadelige faner i Microsoft Edge på Xbox One

Det kan hende at du støter på en skadelig nettside når du surfer på nettet ved å bruke Microsoft Edge på Xbox One-konsollen. Du kan for eksempel kanskje ikke gå til en annen side, eller Xbox One-konsollen svarer kanskje ikke når du trykker menyknappen på kontrolleren.

Løsninger

Løsning 1: Lukk fanen i Microsoft Edge.

Slik gjør du det:

1. Trykk visningsknappen på kontrolleren.
  2. Velg fanen du vil lukke.
  3. Trykk menyknappen .
En finger skal til å trykke menyknappen på en Xbox One-håndkontroller.
  1. Velg Lukk fane.

Løsning 2: Lukk fanen ved å åpne en ny fane i Microsoft Edge.

Hvis kontrolleren ikke svarer når du trykker menyknappen, og du ikke kan lukke fanen som er åpen i Microsoft Edge, må du åpne en ny fane. Du kan deretter lukke fanen du ikke kunne lukke i løsning 1. Slik gjør du det:

1. Gå tilbake til Hjem-skjermen ved å trykke Xbox-knappen på kontrolleren.
En finger skal til å trykke Xbox-knappen på en Xbox One-kontroller.
  1. Velg Søk under Spill.
  2. Skriv noe på linjen, og trykk deretter Meny for å starte søket.
  3. Bla til høyre, og velg deretter Få resultater fra nettet.
  4. Trykk visningsknappen på kontrolleren når den nye fanen er åpen.
  5. Velg fanen du vil lukke.
  6. Trykk menyknappen .
  7. Velg Lukk fane.