Logge av Xbox One

Slik logger du av Xbox Live-profilen hvis du har kontroll på konsollen din for øyeblikket

Obs! Når mer enn én person er logget på konsollen samtidig, har bare én av disse kontrollen over konsollen. Hvis du ikke ser spillerbildet ditt øverst til venstre på skjermen, har du ikke kontrollen over konsollen.

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
Hjem-skjermen på Xbox One
  1. Merk spillerbildet øverst til venstre for å åpne kontolisten.
Guiden og påloggingspanelet vises på Xbox One-dashbordet.
  1. Velg kontoen din, trykk A-knappen  på kontrolleren, og velg deretter Logg av.
Påloggingspanelet på Xbox One-dashbordet, der en pålogget profil og alternativet Logg av er uthevet

Profilen din er lagret og er tilgjengelig neste gang du vil logge på denne konsollen. Hvis du ikke tror du kommer til å bruke denne konsollen igjen, kan du fjerne kontoen fra konsollen.

Slik logger du av Xbox Live-profilen hvis du ikke har kontrollen over konsollen

Slik logger du av Xbox Live-profilen hvis noen andre har kontrollen over konsollen:

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
  2. Merk spillerbildet øverst til venstre.
  3. Velg Bytt bruker.
Skjermen for visning av profil på Xbox One-dashbordet, der profilen som styrer konsollen, vises, og alternativet Bytt bruker er uthevet
  1. Velg kontoen din, og velg deretter Logg av.
Påloggingspanelet på Xbox One-dashbordet, der én pålogget profil er valgt og alternativet Logg av er uthevet.

Profilen din er lagret og er tilgjengelig neste gang du vil logge på denne konsollen. Hvis du ikke tror du kommer til å bruke konsollen igjen, kan du fjerne kontoen fra konsollen.

Obs! Hvis du har lagret passordet på konsollen, kan alle som bruker konsollen, logge på kontoen din. Hvis du vil hindre at andre i hjemmet bruker kontoen uten din tillatelse, kan du legge til en sekssifret tilgangsnøkkel for pålogging.