Strømmodusene Strømsparing og Øyeblikkelig på

Du kan konfigurere Xbox One-konsollen slik at den bruker strømmodusen Øyeblikkelig på eller Strømsparing, avhengig av hva du foretrekker.

Obs!  Du blir bedt om å velge en strømmodus under konsollkonfigurasjon, og du kan også endre den i konsollinnstillingene.

Øyeblikkelig på

I strømmodusen Øyeblikkelig på er Xbox One-konsollen oppdatert og klar til bruk. I denne modusen skjer følgende:

• Konsollen laster ned oppdateringer automatisk.
  • Konsollen starter på to sekunder.
  • Du kan aktivere konsollen med en talekommando (der dette er tilgjengelig).

Obs!

• Hvis du vil oppdatere konsollen automatisk, må du velge innstillingen som holder konsollen, spillene og appene oppdatert.

Konsollen må også slås av for at den skal kunne ta imot oppdateringer. Du kan angi at konsollen skal slås av automatisk etter 1 til 6 timer med inaktivitet, eller du kan ganske enkelt slå den av når du ikke bruker den.

Slik endrer du disse innstillingene:

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger > Alle innstillinger.
    3. Velg Strømmodus og oppstart. Kontroller at Strømmodus er satt til Øyeblikkelig på, og gjør deretter følgende:
      • Velg Sørg for at konsollen og mine spill og apper er oppdatert for å få oppdateringer automatisk.
      • Velg et alternativ under Slå av etter for å slå av konsollen når den er inaktiv.
  • Det kan høres ut som om den er på når den laster ned og installerer oppdateringer.
  • På den originale Xbox One-konsollen forblir strømforsyningsenheten på i strømmodusen Øyeblikkelig på, og lyset på strømforsyningsenheten er hvitt. Du kan kanskje også høre viften i strømforsyningsenheten. (Xbox One S har ikke ekstern strømforsyning.)
  • Konsollen bruker 15 watt når den er slått av i modusen Øyeblikkelig på.

Strømsparing

I strømsparingsmodus slår konsollen seg av for å spare strøm. I denne modusen skjer følgende:

• Oppdateringer verken lastes ned eller installeres før du slår på konsollen.
  • Det tar 45 sekunder å starte konsollen.
  • Du må trykke Xbox-knappen for å starte konsollen.

Obs!

• På den originale Xbox One-konsollen er strømforsyningsenheten av / i ventemodus i modusen Strømsparing, og lyset på strømforsyningsenheten er oransje. (Xbox One S har ikke ekstern strømforsyning.)
  • Konsollen bruker 0,5 watt når den er slått av i strømsparingsmodus.

Energiforbruk i EU

Denne enheten fungerer i samsvar med kommisjonsforordning (EF) nr. 1275/2008 og Game Console Self-Regulatory Initiative.

Spillkonsoller er laget slik at de slår seg av etter 60 minutter uten aktivitet. Automatisk avslåing kan være energisparende ved at tiden som spillkonsollen er på uten å være i bruk, reduseres.

Modell Hjem-menyen
[W]
DVD-avspilling
[W]
Blu-ray-avspilling
[W]
Strømming i 1080p
[W]
Aktiv spilling
[W]
Standard tidsinnstilling for automatisk avslåing [minutter]
Xbox One 1540 61 68 69 63 106 60
Kinect 75 82 83 77 112 60

Obs!

1. Målinger er basert på et gjennomsnitt av tre utvalgte spill og spesielt utvalgt medieinnhold.
  2. Hvis du vil vite modellnummeret, kan du se på produktetiketten på konsollen for å bekrefte hvilken modell du har.
  3. Testede medier (22.02.2016):
    • DVD: The Lord of the Rings – The Fellowship of the Ring
    • Blu-ray: The Lord of the Rings – The Fellowship of the Ring
    • Strømming: The Italian Job [Netflix]
    • Spill: Grand Theft Auto V, FIFA 16, Call of Duty: Black Ops III