Vanlige spørsmål om video, foto og lyd på Xbox Media Player for Xbox One

Finn svar på vanlige spørsmål om video, bilder, og lydinnhold på Xbox Media Player.

Spørsmål om Xbox Media Player

Hvilke filtyper er kompatible med Media Player-appen?

De støttede filtypene for Media Player-appen er:

• 3GP-lyd
  • 3GP-video
  • 3GP2
  • AAC
  • ADTS
  • animert GIF
  • ASF
  • AVI DivX
  • DV AVI
  • AVI ukomprimert
  • AVI Xvid
  • BMP
  • JPEG
  • GIF
  • H.264 AVCHD
  • M-JPEG
  • MKV
  • MOV
  • MP3
  • MPEG-PS
  • MPEG-2 MPEG-2 HD
  • MPEG-2 TS
  • H.264/MPEG-4 AVC
  • MPEG-4 SP
  • PNG
  • TIFF
  • WAV
  • WMA
  • WMA Lossless
  • WMA Pro
  • WMA Voice
  • WMV
  • WMV HD

Hva om jeg ikke kan spille av alle lyd-, video- eller fotofilene mine?

Xbox One støtter en rekke kodeker og medietyper, men hvis du prøver å spille av en fil med innhold som ikke støttes, får du en feilmelding i Media Player.

Støtter Media Player grafikk når blar gjennom samlingen min?

Ja, Media Player viser miniatyrbilder for lyd-, video- og fotofiler hvis de er tilgjengelige.

På hvilke måter kan jeg spille av lyd-, foto- og videoinnhold på Media Player?

Du kan spille av medier fra en flyttbar stasjon med USB 1.0, 2.0 eller 3.0. USB 1.0- og 2.0-stasjoner behandles automatisk som mediestasjoner.

Hvis ikke Media Player gjenkjenner USB-stasjonen, kan du se Feilsøke oppdagelse av ekstern lagringsenhet på Xbox One.

Finnes det tredjepartsprogramvare som jeg kan bruke til å strømme medieinnhold fra PC-en til Media Player?

Xbox One-teamet tester grundig for å sikre at Xbox fungerer godt med Windows Media Player. Hvis du bestemmer deg for å bruke tredjepartsprogramvare, kan du kontakte produsenten av den aktuelle programvaren for å få kundestøtte.

Hvordan kan jeg spille av innhold fra Mac direkte?

Du kan dele fra en Mac ved å bruke en tredjepartsløsning for strømming. Vær oppmerksom på at Microsoft ikke støtter tredjepartsløsninger for strømming, så du må kontakte produsenten av produktet hvis du trenger kundestøtte.

Hvordan kan jeg konfigurere Windows Media Player 11 eller Zune-programvaren til å dele medier på konsollen min?

Dette støttes ikke av Xbox One. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer deling på Xbox 360, kan du se kundestøtten for Windows Media Center PC.

Hvordan kan jeg spille av medier fra iPhone og iPod Touch?

Dessverre bruker iPhone og iPod Touch en annen mekanisme for lagring av medier enn en "tradisjonell" USB-stasjon, så Media Player kan ikke spille av innhold fra disse enhetene.

Hva gjør jeg hvis det oppstår tilkoblingsproblemer med minnepinnen mens jeg spiller?

Prøv å justere strøminnstillingene for eksterne lagringsenheter:

1. Gå til Innstillinger.
  2. Velg Strøm og oppstart.
  3. Fjern merket for Når Xbox er av, skru av ekstern lagringsplass.

Støtter Media Player bruk av teksting i filmer?

Media Player støtter for øyeblikket dessverre ikke bruken av teksting i filmer.