Flytting fra den originale Xbox One-konsollen til Xbox One S

I tillegg til mindre størrelse og tillegg av 4K/HDR-funksjon, her er noen av funksjonene du finner når du oppgraderer fra den originale Xbox One-konsollen til Xbox One S.

Vertikal orientering

Den originale Xbox One er bare designet for horisontal plassering. Xbox One S støtter både vertikal og horisontal plassering.

Hvis du har tenkt å sette Xbox One S vertikalt, trenger du et stativ. Ikke alle konsollpakker leveres med et stativ, så du må kanskje kjøpe det separat. Se Bruke det vertikale stativet for Xbox One S-konsollen for detaljer.

Tilbehørskompatibilitet

Bortsett fra det vertikale stativet for Xbox One S, fungerer alt Xbox One-tilbehør med både originale Xbox One og Xbox One S-konsoller.

Hvis du bruker Kinect

• Hvis du har tenkt å bruke Kinect-sensoren med Xbox One S, trenger du en Kinect-adapter. Denne adapteren er gratis i en begrenset periode, for kunder som oppgraderer fra den originale Xbox One. For mer informasjon, les Hvordan til å bruke en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsoll.
  • Hvis du bruker Kinect IR-funksjonene til å styre enhetene dine, så som TV eller AVR, må du legge merke til at IR-blasting nå er bygget inn i fronten av Xbox One S-konsollen. Dette er viktig å være oppmerksom på hvis du setter konsollen i et skap, noe som kan forstyrre IR-signaler.

Hvor er alle spillene og appene mine?

Spill- og app-lisensene dine følger profilen din, men du må laste ned spill du har kjøpt digitalt til den nye konsollen. Gå til Mine spill & apper og velg innholdet du ønsker å laste ned til den nye konsollen din.

Alle eksisterende originale Xbox One diskbaserte spill er også fullt kompatible med Xbox One S.

Velg Xbox 360-spill vil også spilles på original Xbox One og Xbox One S-konsoll. For mer informasjon, se Spille Xbox 360-spill på Xbox One.

Hvordan får jeg 4K- og HDR-innhold?

Hvis du bruker en støttet UHD-TV, kan du nå dra nytte av 4K- og HDR-støttet innhold, eller 4K UHD BluRay-filmer. Hvis du kobler til en støttet TV, bør Xbox One S-konsollen automatisk gjenkjenne signalet og be deg om å oppdatere skjerminnstillingene. For mer informasjon, inkludert oppsettsdetaljer, se Feilsøking av 4K og HDR på Xbox One.

Ny trådløs nettverksprotokoll

I tillegg til de trådløse protokollene 802.11 a/b/g/n dual band, legger Xbox One S 802.11ac til i listen over støttede nettverksprotokoller. Hvis du har en trådløs ac-ruter, kan du bruke det nettverket til å koble Xbox One S til Xbox Live.

Tilbehør-tilkoblingsknappen

Når du er klar til å koble trådløse kontrollere til Xbox One S-konsollen, vil du finne at knappen på kontrolleren ikke har endret seg, men knappen på konsollen har flyttet seg fra siden av konsollen til fronten, under på-knappen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble en trådløs Xbox One-kontroller til konsollen.

Bruke Bluetooth på den nye Xbox One trådløse kontrolleren

Den nye Xbox One trådløse kontrolleren har en ekstra Bluetooth-radio for direkte tilkobling til en Windows 10-PC. Kontrolleren bruker den andre proprietære, trådløse radioen sin for å koble til konsollen. For mer informasjon om hvordan du bruker Bluetooth på en Windows 10 PC, se Bruke Xbox One trådløse kontrollere på en PC.