Gjøre flere ting om gangen med sidestillingsfunksjonen på Xbox One

Oversikt over sidestillingsfunksjonen

Sidestill gjør at du kan bruke Xbox One-konsollen på nye måter. Når du sidestiller apper, kan du kombinere aktivitetene som er viktigst for deg.

Når du sidestiller en app, åpner du den på den ene siden av skjermen, og der fortsetter den å kjøre mens du gjør noe annet på hoveddelen av skjermen. Mens du for eksempel spiller et spill, kan du sidestille Twitch-appen for å se en video, eller sidestille Spill-DVR for å ta opp spillklipp.

Du kan bruke talekommandoer eller Xbox One-kontrolleren til å sidestille en app.

Obs! Bare enkelte apper kan sidestilles. Se hvilke i guiden.

På denne siden

Sidestille en app

Bruke en kontroller

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Gå ned til fanen Fleroppgavekjøring.
  3. Velg appen du vil sidestille.

Bruke stemmen

1. Hvis du bruker Kinect-sensoren, sier du Xbox, sidestill. Hvis du bruker Cortana med Kinect eller et headset, sier du Hei Cortana, sidestill.
  2. Si navnet på appen du vil sidestille, for eksempel Skype.

Bytte mellom en sidestilt app og den store appen på skjermen

Bruke en kontroller

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne fanen Fleroppgavekjøring i guiden. Det vises ikoner for begge åpne apper ved siden av Nullstill-knappen. Du kan også trykke Xbox-knappen for å gå til Hjem-skjermen. Appene vises ved siden av hverandre i den store flisen.
  2. Velg deretter appen du vil bruke.

Bruke stemmen

Si Xbox, bytt eller, hvis du har Cortana, Hei Cortana, bytt.

Beveg venstre styrespak eller bruk appen, for å se hvilken app som er i fokus.

Nullstille en app

Bruke en kontroller

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne fanen Fleroppgavekjøring i guiden. Du kan også trykke Xbox-knappen for å gå til Hjem-skjermen.
  2. Velg Nullstill.

Bruke stemmen

Si Xbox, nullstill eller, hvis du har Cortana, Hei Cortana, nullstill.