Få alt koblet til Xbox One-konsollen

Konfigurere Xbox One: Grunnleggende kabeltilkobling

(Teksting er tilgjengelig. Start programmet og velg språk.) Når du konfigurerer Xbox One, får du tilgang til en hel rekke nyttige funksjoner. Hvis du kobler til alt med en gang, kommer du til å spare tid. Denne videoen kan være til hjelp, slik at du lærer hvordan du gjør det raskt nå og unngår fallgruver. Følg koblingen nedenfor hvis du vil ha detaljert, trinnvis informasjon om å koble til Xbox One for første gang.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få alt koblet til Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?