Feste favoritter

Stifter gir deg rask tilgang til favorittspillene og -appene. Du kan feste ting fra Mine spill og apper eller fra nylig brukte elementer på Hjem-skjermen. Trykk høyre trigger på kontrolleren for å ta snarveien til Stifter.

Legge til og fjerne stifter

Slik legger du til en stift på Hjem-skjermen:

1. Merk elementet, og trykk deretter menyknappen  på kontrolleren.
  2. Velg Fest til Hjem.

Slik fjerner du en stift:

1. Merk elementet, og trykk deretter menyknappen  på kontrolleren.
  2. Velg Fjern.

Omorganisere stifter

Slik flytter du en stift:

1. Merk en stift, og trykk deretter Y-knappen  på kontrolleren.
  2. Flytt stiften dit du vil ha den, og trykk deretter A-knappen  for å feste den.