Popup-varsler på Xbox One

Finn ut hvordan du åpner, går gjennom og velger hvilke varsler du vil motta på Xbox One-konsollen.

Video: Kontrollere popup-varsler på Xbox One

Se videoen Kontrollere popup-varsler på Xbox One. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Hva er popup-varsler?

Popup-varsler på Xbox One-konsollen varsler deg om hendelser, for eksempel når du får en ny melding eller et innkommende Skype-anrop.

Hvordan fungerer varsler?

Når du ser et popup-varsel og vil vise det, trykker og holder du Xbox-knappen  på kontrolleren. Varslingssenteret åpnes med de tilgjengelige handlingene for gjeldende varsel.

Hvordan åpner jeg varslingssenteret?

Du kan åpne varslingssenteret ved å bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden, og deretter velge Varsel.

Hvor lenge blir varsler værende i varslingssenteret?

Varsler beholdes i varslingssenteret i opptil tre dager, men de fjernes når du fullfører handlingene for det aktuelle varselet.

Varsler beholder kommandoene de hadde da de kom, men disse kommandoene fungerer ikke hvis handlingen ikke lenger er tilgjengelig. Kort tid etter at et varsel om å bli med i et spill kommer inn, kan det for eksempel hende at kommandoen bli med i spill ikke lenger fungerer hvis spillstedet ikke lenger er tilgjengelig.

Hvordan sletter jeg varsler?

Velg Fjern alle-knappen øverst i varslingssenteret, eller trykk X-knappen  på kontrolleren for å fjerne merket varsel eller gruppe.

Hvem kan se varslene dine?

Varsler vises i varslingssenteret for alle påloggede brukere. Hvis du ikke vil at varsler skal vises for andre brukere på konsollen, logger du av.

Hvordan slår jeg av popup-varsler?

Velg Innstillinger > Alle innstillinger > Innstillinger > Varsler. Du kan deaktivere alle varsler, eller du kan velge hva du vil gjøre med individuelle Xbox- og appvarsler. Se Tilpasse alternativene for Xbox One-innstillinger.