Starte Xbox One-konsollen på nytt eller slå den av og på

Du kan tilbakestille Xbox One-konsollen, slå den helt av og på eller koble den fysisk fra for å starte den helt på nytt og løse mange vanlige problemer. Ingen spill eller data slettes når du gjør dette.

Starte konsollen på nytt

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.

Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.

Obs!  Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen  på konsollen i cirka 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du Xbox-knappen  på konsollen for å starte på nytt.

Slå konsollen av og på fysisk

1. Slå av konsollen ved å holde inne Xbox-knappen  på fremsiden av konsollen i ca. 10 sekunder. Konsollen slår seg av.
Xbox-knappen foran på Xbox One-konsollen er uthevet.
  1. Slå på konsollen igjen ved å trykke Xbox-knappen  på konsollen eller Xbox-knappen  på håndkontrolleren.
    Obs!  Hvis den grønne oppstartsanimasjonen ikke vises når konsollen starter på nytt, gjentar du disse trinnene. Pass på at du holder inne av/på-knappen til konsollen slår seg helt av.

Viktig!  Hvis konsollen er i modusen Øyeblikkelig på, slår konsollen seg helt av når du følger fremgangsmåten ovenfor. Modusen Øyeblikkelig på, eller funksjonen for å slå på konsollen ved å si «Xbox på», aktiveres ikke før du starter konsollen på nytt.

Koble strømledningen fra konsollen og koble den til på nytt

1. Slå av Xbox One-konsollen ved å trykke Xbox-knappen  på fremsiden av konsollen i cirka 10 sekunder til den slås helt av.
  2. Koble strømledningen fra konsollen. Vent 10 sekunder.

Viktig!  Vent i ti sekunder. På denne måten blir strømforsyningen tilbakestilt.

3. Koble strømledningen til konsollen igjen.
  4. Trykk Xbox-knappen  på Xbox One-konsollen for å slå den på.