Fjerne deg selv fra en familie

Oversikt

Hvis du er over 18 år (20 år i Sør-Korea og Japan), kan du fjerne deg selv fra familien hvis du har tilgang til en Internett-aktivert enhet som kjører Windows 10. Hvis du er eneste voksne i en familie med barn, må du først fjerne barna fra familien.

På Xbox-konsollen kan du bli fjernet av alle andre voksne i familien. Hvis du vil dette, kan du få et familiemedlem til å følge instruksjonene under Fjerne medlemmer fra familien.

Obs!  Barna må legges til i en annen familie for at de fortsatt skal kunne bruke Xbox Live-tjenestene.

Fjerne deg selv fra familien

Slik gjør du det:

1. Logg på Microsoft-kontoen for familien.
  2. Velg Fjern til høyre for Voksne.
Nettsiden for familien på Microsoft-kontoen viser en liste over e-postadresser for barn og voksne i familien, samt knapper for å legge til eller fjerne et barn eller en voksen.
  1. Merk kontoen din, og velg deretter Fjern.
Skjermen for å fjerne en voksen inneholder en liste over e-postadresser for voksenkonto, samt knapper for å fjerne eller avbryte. En eksempeladresse er merket.

Når denne skjermen vises, betyr det at du ikke lenger er i en familie.

Familie-fanen på nettstedet for Microsoft-kontoen

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Fjerne deg selv fra en familie, som du leste om, eller om et annet problem?