Systeminnstillinger på Xbox One

Oversikt

Denne siden beskriver systeminnstillingene på Xbox One-konsollen. Du går til systeminnstillingene ved å gå til venstre på Hjem-skjermen for å åpne Xbox-guiden, velge Innstillinger og deretter velge Alle innstillinger.

Systeminnstillinger

Du kan bruke systeminnstillingene til å finne ut mer om og kontrollere noen av de viktigste virkemåtene til konsollen.

Konsollinformasjon og oppdateringer

Her kan du finne informasjon du trenger for å registrere og feilsøke konsollen, inkludert serienummer, konsoll-ID, OS-versjon, enhets-ID for Xbox Live, informasjon om opphavsrett, og mer.

Navn

Du bruker denne knappen til å angi enhetsnavnet, som identifiserer konsollen din når det er flere Xbox One-konsoller på samme nettverk.

Oppdater informasjon

I dette området kan du se når konsollen sist så etter en oppdatering, og når den nyeste oppdateringen ble installert.

Gjenopprett standardinnstillingene

Du bruker dette alternativet til å slette alle kontoer, apper, spill, lagrede spill (som ikke er synkronisert med skyen) og innstillinger og deretter starte konsollen på nytt.

Viktig!  Dette alternativet må bare brukes i sjeldne tilfeller og skal ikke regnes som et feilsøkingstrinn.

Språk og sted

Du bruker innstillingene for språk og sted til å endre språkinnstillingene på konsollen. Hvis du flytter til en annen tidssone eller et annet område, må du oppdatere konsollinnstillingene dine her.

Språk

Du bruker denne innstillingen til å velge visningsspråket på konsollen. Enkelte spill og apper registrerer også denne innstillingen og justerer visningsspråket etter den.

Sted

Du bruker denne innstillingen til å velge konsollområdet, også for innhold i Xbox Store.

Talespråk

Du bruker innstillingen for talespråk til å bestemme hvilket språk som skal brukes til talekommandoer.

Klokkeslett

Her kan du angi tidssonen for konsollen.

Tidssone

Denne innstillingen angir den gjeldende tidssonen for konsollen.

Juster automatisk for sommertid

Du kan velge at klokken på konsollen skal endres til sommertid automatisk.

Systemtid

Innstillingene for systemtid er utilgjengelige (og vises nedtonet) når du er koblet til Xbox Live. I disse tidsperiodene bruker konsollen «nettotid», som automatisk hentes fra tidsservere på nettet. De to tidsinnstillingene du kan endre når du ikke er koblet til Xbox Live, er Klokkeslett og Dato.

Lagring

Fjern lokalt lagrede spill

Du bruker denne innstillingen til å fjerne lagrede spill fra konsollen. Dette kan være nyttig hvis et spill ikke starter på grunn av en skadet lagring.

Fjern lokal Xbox 360-lagring

Du bruker denne innstillingen til å fjerne lagrede Xbox 360-spill og profilen fra konsollen. Dette kan være nyttig hvis et spill ikke starter på grunn av en skadet lagring.

Obs!  Du må laste ned Xbox 360-profilen på nytt etter at du har brukt denne.

Intern/ekstern lagringsplass

Flisene til høyre representerer lagringsenhetene som er koblet til konsollen. Merk en enhet, og trykk deretter A  for å vise en meny med alternativer.