Operativsystemversjoner og systemoppdateringer for Xbox One i 2013

Konsollen oppdateres ikke Hvis du har problemer med å installere en systemoppdatering på konsollen, kan du se løsningen for systemoppdatering for Xbox One.

Listen nedenfor viser versjonsnummeret for Xbox One-operativsystemet og hvilke funksjoner som ble lagt til eller oppdatert basert på systemoppdateringene i 2013.

Slik finner du ut hvilken operativsystemversjon Xbox One-konsollen har:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg System.
  5. Velg Konsollinformasjon og oppdateringer.
  6.  OS-versjonen finner du på tredje rad til høyre.

Obs! Hvis du er midt i en systemoppdatering og har behov for å finne OS-versjonen din på konsollen, trekker du i begge utløserknappene og skulderknappene på kontrolleren. samtidig  Operativsystemversjonen står oppført som Build , og står på den andre linjen.

Systemoppdateringer i 2013

OS-versjon: 6.2.10217.0 (xb_rel_launch.131205-2200)

Utgivelsesdato

10.12.2013

Stabilitets- og ytelsesoppdatering

• Utbedring av SmartGlass-problemer for enkelte brukere når de kommer inn og ut av tilkoblet ventemodus.
  • Utbedring av multiplayer-problemer for enkelte brukere når de blir med i spill på nytt.
  • Utbedring av problemer med inkonsekvent varsling for enkelte brukere.
  • Utbedring av dashbord-kvalitet for enkelte brukere.
  • Utbedring av Xbox Ones TV, systemoppdateringer og innholdsoppdateringstjenester for skalering over tid.
  • Oppdatert driver for trådløst nettverk for å forbedre tilkoblingsproblemer for enkelte brukere.

OS-versjon: 6.2.10210.0 (xb_rel_launch 131118-1159)

Utgivelsesdato

22.11.2013

Oppdatert lanseringsdato

Dette er den første oppdateringen av systemet, og den omfatter hele operativsystemet.

OS-versjon: 6.2.9781.0 (xb_rel_flash1307.130829-1800)

Produsent

Dette er operativsystemet som ble installert på fabrikken.

Andre systemoppdateringer