Operativsystemversjoner og systemoppdateringer for Xbox One i 2014

Konsollen oppdateres ikke Hvis du har problemer med å installere en systemoppdatering på konsollen, kan du se løsningen for systemoppdatering for Xbox One.

Listen nedenfor viser versjonsnummeret for Xbox One-operativsystemet og hvilke funksjoner som ble lagt til eller oppdatert basert på systemoppdateringene i 2014.

Slik finner du ut hvilken operativsystemversjon Xbox One-konsollen har:

1. Bla mot venstre fra Hjem for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg System.
  5. Velg Konsollinformasjon og oppdateringer.
  6.  OS-versjonen finner du på den tredje raden nedover til høyre.

Obs! Hvis du er midt i en systemoppdatering og har behov for å finne OS-versjonen din på konsollen, trekker du i begge utløserknappene og skulderknappene på kontrolleren. samtidig  Operativsystemversjonen står oppført som Build , og står på den andre linjen.

Systemoppdateringer i 2014

OS-versjon: 6.2.11797.0 (xb_rel_1411.141124-1759) fre

Utgivelsesdato

01.12.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

Trådløs kringkasting

• Kravene til trådløs kringkasting for konsoller i Europa er oppdatert.

Partychat

• Partychat for to spillere er videreutviklet.
  • Lydkvaliteten er forbedret.

OS-versjon: 6.2.11785.0 (xb_rel_1411.141104-1838) fre

Utgivelsesdato

07.11.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

Egendefinerte bakgrunner

• Hver konto på Xbox One-konsollen kan ha en egendefinert bakgrunn.
  • Velg en egendefinert farge som tema eller prestasjonskunst som bakgrunnsbilde, så vises disse på enhver Xbox One når du logger på kontoen din.
  • Bruk Media Player-appen for å velge et JPG- eller PNG-bilde fra en USB-disk eller en hjemmemediaserver som støtter DLNA. Mens du ser et bilde i fullskjermmodus trykker du på menyknappen og velger "Angi som bakgrunn", så blir bildet ditt lagret lokalt på Xbox One-konsollen.

Spillerprofil

• Del posisjonen og biografien din som en del av profilen.
  • Velg et sett fremhevede elementer som vises når andre spillere ser på profilen din på en Xbox One-konsollen.
  • Bruk Xbox One SmartGlass eller en Xbox One-konsoll til å legge til eller fjerne opptil seks spillklipp eller prestasjoner som deretter vises i karusellformat.
  • Bruk Xbox One SmartGlass for å finne andres profiler og se de fremhevede elementene deres.

Tweet om spillklippene du liker best

• Del dine beste spillklipp fra Xbox One-spill med følgerne dine på Twitter.

Oppdateringer om TV-programmer

• Populære TV-programmer
      • Brukere i USA, Canada og Storbritannia ser en ny "Populært"-fane i OneGuide som viser de 20 mest sette TV-programmene. Listen er filtrert etter tilgjengelige programmer basert på OneGuide-innstillingene dine.
      • Listen over de mest populære TV-programmene på Xbox oppdateres hvert minutt, slik at du enkelt kan oppdage programmer som er populære blant andre seere.
    • Populære TV-programmer på Twitter
      • Brukere i USA ser hvilke TV-programmer som er mest populære på bakgrunn av antall tweets.
      • Populært-fanen i OneGuide oppdateres slik at den viser populære TV-programmer på Twitter først, og deretter populære TV-programmer på Xbox.
    • Tweets i MiniGuide
      • Brukere i USA ser faktiske tweets for direktesendte TV-programmer i sanntid, og kan raskt finne rett #hashtag (emneknagg) for å bli med i samtalen på Twitter.
    • Nylig sett og favoritter i MiniGuide
      • MiniGuide har blitt oppdatert, og viser nå TV-kanalene du liker best, i et kombinert område for nylig sette programmer og favoritter.
      • MiniGuide kan nå stemmeaktiveres ved å si “Xbox Select – MiniGuide” mens du ser på TV.
        Obs!  Xbox One-talekommandoer er ikke tilgjengelige i alle områder. Du kan finne ut om talealternativer er tilgjengelige i ditt land eller område, ved å se Tilgjengelige Xbox One-funksjoner. Se raden med Premium/naturlig stemme (inkludert "Xbox ON") i tabellen på den siden for å se om dette er tilgjengelig i ditt område.

Oppdateringer for Internet Explorer (IE)

• Du kan raskt sidestille Internet Explorer fra fullskjermmodus ved hjelp av adressefeltet.
    • Internet Explorer viser et tall når noe nylig er lagt til på aktuelle nettsteder.
    • På nettsteder som nylig er lagt til, vises også et merke (markert med en stjerne (*) øverst til høyre) helt til du åpner dem, eller til syv dager har gått siden nettstedet ble lagt til i Aktuelt-listen.

Forbedringer i Xbox One Store

• Store-sidene på Xbox One har blitt forbedret slik at det skal gå raskere å bla gjennom og finne innhold.
    • Navigasjonsknappene er flyttet til venstre, slik at de er enklere å finne.
    • Du kan raskt finne spilltillegg og søke i butikken, og anbefalinger er nå tydeligere fremhevet.
    • Store-kategorier har blitt standardisert, slik at du enkelt kan se bestselgende varer i hver kategori.

Restart Now

• Slå konsollen av og på igjen uten problemer med den nye Restart Now-knappen i Innstillinger-området av dashbordet. Velg Innstillinger, Strøm og oppstart, og den nye Restart Now-knappen for å slå av Xbox One-konsollen og starte den på nytt når du må fornye IP-adressen din eller følge feilsøkingstrinnene du får oppgitt på support.xbox.com.

SmartGlass-oppdateringer

• Med Friends’ Game Activity-funksjonen på SmartGlass kan du se en liste over venner som har spilt et visst spill innenfor Xbox One SmartGlass-opplevelsen.
    • Spillere som har et Xbox Live Gold-medlemskap, kan bla gjennom “Free Games with Gold” og rabattert innhold med Gold, og starte nedlastinger av innhold på Xbox One-konsollen fra en mobilenhet.
    • En ny del for apper gjør det enklere å finne og laste ned apper for Xbox One.
    • Et nytt Kommer snart-filter for spill og tillegg gjør det enklere å se kommende Xbox One-utgivelser sortert etter forventet utgivelsesdato.

Øvrige detaljer

Xbox Wire

OS-versjon: 6.2.11653.0 (xb_rel_1410.141009-1648) fre

Utgivelsesdato

15.10.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

Sidestillingsoppdateringer

• Oppdaterte sidestillingssenteret til å inneholde hurtig tilgang til:
    • Venner
    • Meldinger
    • Spillopptaker
    • Klokke
    • Batteriindikator
  • Når du dobbelttrykker på Xbox-knappen på kontrolleren, vises en meny som lar deg åpne en ny app i sidestillingsmodus, lukke den nåværende sidestilte appen eller bytte fokus mellom spillet og den kjørende sidestilte appen.
  • To apper har blitt optimalisert for sidestillingsmodus:
  • Sidestillingsappen Venner – Få tilgang til vennelisten din uten å forlate spillet. Få rask tilgang til vennelisten for å se hvem som er pålogget nå og foreta handlinger som å sende en melding, invitere eller bli med i et spill.
  • Sidestillingsappen Meldinger – Du kan åpne, lese og svare på meldinger i sidestillingsmodus, og meldingene vises nå i en samtalevisning med tråder.

Prestasjoner-appen

• Oppdatert for å legge til rette for deling av prestasjoner du har låst opp med bildetekster.
  • Se en liste over venner som har låst opp bestemte prestasjoner.
  • Oppdatert målsiden for Prestasjoner som viser prestasjoner på nylig spilte spill når en bruker ikke spiller et spill.

Venner-delen

• Med det nye Venner-området kan du få et raskt overblikk over det vennene dine gjør.
    • Hold deg oppdatert over venners nåværende aktiviteter.
    • Se de mest populære spillene vennene dine spiller.
    • Se ledertavlen med poengsummer for å se hvem som har forbedret poengsummen sin de siste 30 dagene.

Nye SmartGlass-funksjoner

• Se en liste over de beste spillene i profilen din.
  • Se en liste over venners mest populære spill i Venner-delen på SmartGlass.
  • Fjernkontrollfunksjonalitet er lagt til for de 11 landene som får OneGuide-programoversikt. Disse brukerne kan bruke en mobilenhet til å styre Xbox, TV, og/eller mottakeren.

Oppdatering for Media Player-appen

• DLNA-strømming er nå støttet. Med denne oppdateringen vil du enkelt kunne få tilgang til og spille av musikk og se lysbildefremvisninger eller filmer lagret på hjemmemediaservere og -enheter som støtter DLNA-serverprotokollene.
  • MKV-filer er nå støttet

MiniGuide for TV

• I markeder der OneGuide er tilgjengelig, vil en ny MiniGuide nederst på skjermen vise informasjon om TV-innholdet som spilles av. Du kan gjøre følgende:
    • Du kan raskt skifte kanaler.
    • Se hva som er på andre kanaler.
    • Se på den forrige kanalen eller andre kanaler du nylig har sett på.
      Og alt dette samtidig som du ser på TV-programmet du ser på nå.
  • Du kan også starte MiniGuide med stemmen din ved å si “Xbox Select – MiniGuide”, eller ved å bruke styrespaken på kontrolleren.
    Obs!  Xbox One-talekommandoer er ikke tilgjengelige i alle områder. Du kan finne ut om talealternativer er tilgjengelige i ditt land eller område, ved å se Tilgjengelige Xbox One-funksjoner. Se raden med Premium/naturlig stemme (inkludert "Xbox ON") i tabellen på den siden for å se om dette er tilgjengelig i ditt område.

OneGuide i 11 nye land

• Oppdaterte TV-programoppføringer og sendeskjemaer gjøres tilgjengelig for kunder på Xbox One og SmartGlass for:
    • Belgia
    • Chile
    • Colombia
    • Danmark
    • Finland
    • Norge
    • Portugal
    • Polen
    • Sverige
    • Sveits
    • Russland

Internett-TV-apper

• Apper med direktesendte TV-kanaler kan nå inkludere TV-programoppføringene sine i OneGuide.
  • Den første appen til å støtte denne funksjonen vil være Zattoo, som kommer med en innholdsoppdatering for appen sin. Zattoo-appen er tilgjengelig i Tyskland, Sveits, Spania og Danmark.

Første konfigurasjon av direktesendt TV

• Forbedret ved å prøve å finne dekoderen som er koblet til HDMI IN-porten på en brukers Xbox One automatisk.
  • La brukere velge "Ved oppstart, gå til TV" for Xbox One-konsollene deres.
  • For eksisterende brukere vil en melding som informerer om denne nye muligheten vises neste gang konsollen brukes (vises én gang).

Oppdaterte siden Enheter og tilbehør

• Gå til Innstillinger og velg Enheter og tilbehør for å få tilgang til den nye siden.
  • Velg en enhet å:
    • Finne – Du kan også finne (eller identifisere) en håndkontroller enklere ved å få den til å vibrere.
    • Tilordne - "Tilordne" tilbehør til bestemte brukere, for eksempel tilordne et headset til en bestemt spiller.
    • Oppdatere – Du kan oppdatere fastvaren for en enkelt enhet.

Tilbakestilling av passord ble akkurat forbedret

• Vi gjør det enklere og sikrere å tilbakestille passordet ditt og øke sikkerheten for kontoene dine. Fra den tredje uken i oktober vil vi be deg om å oppgi en alternativ e-postadresse eller et mobiltelefonnummer som kan brukes hvis du må gjenopprette passordet. Dette skjer kun hvis du ikke har oppgitt sikkerhetsinformasjon allerede.
  • Du trenger bare gjøre dette én gang per konto, og du trenger det ikke hver gang du logger på.
  • For å unngå at vi ber deg, kan du legge til sikkerhetsinformasjonen din på forhånd på https://account.live.com/proofs/, og få mer informasjon på

Øvrige detaljer

Xbox Wire

OS-versjon: 6.2.11511.0 (xb_rel_1409.140829-1829) fre

Utgivelsesdato

02.09.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

Live TV

• Forbedret stabilitet

OS-versjon: 6.2.11507.0 (xb_rel_1409.140826-2037) fre

Utgivelsesdato

28.08.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

Spillergrupper

• Party-appen er omorganisert!
  • Se hvilke aktiviteter alle i partyet holder på med, og se lettere hvem som spiller i samme spill som deg.
  • Det går raskt å utføre vanlige handlinger som å dempe, bli med og sende spillinvitasjoner.
  • Partyene har nå en partyleder. Denne personen kan endre om partyet trenger invitasjoner, og kan fjerne andre fra partyet.

Mediespiller

• Med en ny app kan brukerne spille av mediefiler fra en tilkoblet USB-enhet.
  • Xbox One støtter flere formater enn Xbox 360, inkludert støtte for flere dusin nye filformater.

Start til TV

• Konfigurer konsollen til å starte opp direkte til TV når den kommer ut av tilkoblet ventemodus.

SmartGlass-oppdateringer

• Legg inn statusmeldinger fra aktivitetsfeeden og legg til kommentarer og del elementer fra både aktivitetsfeeden og fra spillklipp.
  • En personlig tilpasset aktivitetsfeed er lagt til i profilen din.
  • Meldingene er oppdatert med et nytt oppsett for full samtalevisning.
  • Du kan ta opp spillklipp direkte fra Spiller nå-feltet.
  • En ny Hva er nytt-side fremhever funksjonene i hver versjon.

"Xbox on" i nye markeder

• Støtt i flere markeder for bruk av talekommandoen "Xbox On" for å slå på konsollen. Nye land omfatter:
    • Australia
    • Canada (fransk)
    • Italia
    • Spania
    • Mexico

Slette spill-DVR

• Brukerne kan velge flere spill-DVR-klipp for sletting fra opplastingsappen.

Lagre avatarspillerbildet

• Lagre avatarspillerbilder på OneDrive.

Oppdatering av innstillinger

• Et nytt alternativ på Settings-menyen som heter Devices & accessories gjør det lettere for Xbox One-eierne å holde styr på kontrollere og tilbehør.
  • Øyeblikkelig pålogging er nå tilgjengelig fra området Sign-in, security & passkey.

Visning av båndbreddebruk

• Båndbreddebruken viser hvor mye båndbredde Xbox One-konsollen bruker i et tidsrom.
  • Dette er nyttig for kunder som har båndbreddebegrensning fra Internett-leverandøren sin.
  • Denne nye funksjonen finnes i Network Settings i kolonnen Troubleshooting.

Flere land

• Kritiske oppdateringer som kreves for å kunne lansere Xbox One i 29 nye land.

Øvrige detaljer

Xbox Wire

OS-versjon: 6.2.11393.0 (xb_rel_1408.140808-1753) fre

Utgivelsesdato

17.08.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

Oppdatering av aktivitetsfeeden

• Grensesnittet vil bli endret til en rulleliste med én kolonne som er lengre og har mer innhold.
  • Mulighet til å legge inn meldinger i feeden din, og til å "like" og kommentere elementer i feeden.
  • Du kan dele spillklipp og alt annet i feeden med venner, enten offentlig (til aktivitetsfeeden) eller privat (som vedlegg i en melding).
  • Du blir varslet når noen liker, kommenterer eller deler elementene dine.
  • Hver bruker vil få en personlig feed på profilen sin, slik at du kan se hva bestemte venner har lagt ut på aktivitetsfeedene.
  • Med SmartGlass kan du se hva vennene dine har delt i aktivitetsfeedene og “like” bestemte innlegg (det vil bli mer støtte for aktivitetsfeeder i fremtidige oppdateringer av SmartGlass).

Mobilkjøp

• Ved hjelp av Xbox SmartGlass eller på Xbox.com kan du kjøpe spill og tilleggsinnhold eksternt.
  • Hvis hjemmekonsollen er satt til “Automatically download updates and purchases”, starter konsollen nedlasting av kjøpet.

Varsel om lavt batterinivå

• Et nytt varsel kommer opp når batterinivået på kontrolleren begynner å bli lavt.

Deaktivere varsler under videoavspilling

• Mulighet til å deaktivere hver enkelt varseltype slik at de ikke kommer opp under videoavspilling.

Aktivering av 3D Blu-ray

• En oppdatering av appen for Blu-ray-spiller aktiverer 3D Blu-ray-funksjonalitet på Xbox One.

Sist sett-tid i venneliste

• Vennelisten viser nå hvor lang tid det har gått siden en venn har vært pålogget. For eksempel "Sist sett for 20 minutter siden: Forza Motorsport 5."

OneGuide

• For brukere som har problemer med OneGuide-kanaloppsettet, finnes det en ny funksjon for å rapportere problemet. Gå til Settings, TV & OneGuide, Troubleshooting for å rapportere et problem med OneGuide.

Øvrige detaljer

Xbox Wire

OS-versjon: 6.2.11274.0 (xb_rel_1407.140703-1704) fre

Utgivelsesdato

7.7.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

Sidestillingsmodus for prestasjoner

• En enklere måte å spore og vise prestasjonsfremdriften din i sanntid uten å gå ut av spillet.
  • Søk etter hjelp med prestasjoner på alle prestasjoner du sliter med. Da startes Internet Explorer og relevante tips og strategier vises basert på prestasjonen du prøver å oppnå.
Dobbelttrykk for å sidestille
  • Dobbelttrykk Xbox-knappen på kontrolleren for å starte sidestillingssenteret, der du kan starte Prestasjoner eller en annen app som kan sidestilles, uten å avslutte det du holder på med.
  • Hvis en annen app allerede er sidestilt, bytter dobbelttrykking raskt mellom spillet og den sidestilte appen.
Valg av talespråk
  • Xbox One-eiere kan velge hvilket talespråk de foretrekker i innstillingene for å få bedre kompatibilitet med talestyring. Dette kommer i tillegg til valg av land i Xbox Store. For eksempel kan noen som bor i USA, men har australsk aksent, nå velge Engelsk (Australia) for talestyring selv om USA er valgt for Land.
Fremtidige digitale pakker og samledisker
  • Legger til funksjonalitet for innholdsutgivere slik at de kan lage digitale pakker og samleplater i fremtiden.

Øvrige detaljer

Xbox Wire

OS-versjon: 6.2.11064.0 (xb_rel_1406.140601-2110) fre

Utgivelsesdato

03.06.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

Nå støttes også ekstern lagring

• Støtte for opptil to eksterne harddisker samtidig. Harddiskene må være:
    • USB 3.0 og
    • 256 GB eller større.
  • Installer, last ned eller overfør spill og innhold til en bærbar HD for enkel mobilitet mellom konsoller.
  • Mulighet til å behandle innhold mellom intern og ekstern lagring.

Oppdatering av Venner-funksjonen med mulighet for deling av virkelige navn

• Du har nå muligheten til å dele ditt virkelige navn med:
    • Alle vennene dine
    • En gruppe venner du velger å dele det med
    • Venners venner
    • Eller ingen, hvis du ønsker å skjule den virkelige identiteten din.

Xbox Live Gold-medlemskapsområde

• En ny hub du kan bruke til å få tilgang til nytt innhold som bare er tilgjengelig for Gold-medlemmer, f.eks.:
    • Games with Gold
    • Gold-tilbud
    • Spesielle kunngjøringer for Xbox Live Gold-medlemmer:

Automatisk kontopålogging

• Identifiser én konto per konsoll som kan logge på automatisk ved oppstart.

Oppdaterte butikkutformingen

• Utformingen av butikken ble forandret for å gjøre det enklere å finne innholdet du vil ha.

Oppdateringer av TV og OneGuide

• Oppdatert database for IR-kommandoer og -kontroller for å øke antallet enheter som kan styres via Xbox One.
  • Innstillinger for TV og OneGuide er oppdatert for å gi bedre strømstyring og -kontroll for enheter.
  • Utvid Premium TV til nye markeder:
    • Canada
    • Storbritannia
    • Frankrike
    • Tyskland
    • Spania
    • Italia

Øvrige detaljer

Xbox Wire

OS-versjon: 6.2.10951.0 (xb_rel_1405.140514-2300) fre

Utgivelsesdato

16.05.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

Lydmikser for apper med sidestillingsfunksjon og volumkontroller ved bruk av Kinect med chat

• Velg Display & Sound under Settings&. Vi har lagt til to nye funksjoner for å styre lydalternativene.
  • Med den nye lydmikseren vil du kunne styre volumnivået i to apper når du bruker sidestillingsfunksjonen, slik at du selv kan bestemme hvilken app som skal ha høyest volum.
  • Med chatmikseren kan du styre volumnivået når du bruker Kinect til chat.

Bli med og forbedre talegjenkjenning

• Hvis du vil hjelpe oss i arbeidet med å gjøre stemme- og taleforbedringer for Kinect, kan du velge å godta at det samles inn taledata.
  • Velg Privacy & Online Safety under Settings&. I Privacy-kolonnen velger du Custom, ruller til høyre til du finner Share Voice Data og angir dette til Allow.

Utfør den neste systemoppdateringen når du vil

• Når en systemoppdatering er gjort tilgjengelig, vil du se et alternativ for å oppdatere konsollen nå.
  • Gå til Settings, og velg System. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vil det være mulig å velge knappen System update.

Øvrige detaljer

Xbox Wire

OS-versjon: 6.2.10812.0 (xb_rel_1404.140411-1830) fre

Utgivelsesdato

14.04.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

Forbedrede systemoppdateringer

• Mulighet for konsollen til å starte og fullføre systemoppdatering mens den er i modus for umiddelbar start.
  • Brukere vil enkelt kunne finne ut hvilke spill og apper som oppdateres, eller som har blitt oppdatert i det siste.
  • Hent fremtidige oppdateringer ved behov når det finnes en tilgjengelig oppdatering, uten å vente på at konsollen skal gjøre det fra modus for umiddelbar start. Funksjonen er tilgjengelig under systeminnstillingene.

Spill- og applagringer og -oppdateringer

• En fremdriftsindikator for spillagring viser status for spillagringene dine.
  • Du vil enkelt kunne finne ut hvilke spill og apper som oppdateres, eller som har blitt oppdatert i det siste.

Forbedringer med hensyn til venner

• Varsler legges til for å se når favoritter og venner logger på Xbox Live.
  • Venner som er i multiplayerspill, identifiseres i vennelisten.

Støtte for 50 Hz Blu-ray-videoavspilling for innhold tatt opp med 50 Hz

• Dette løser problemer med videoavspilling som enkelte Xbox Live-medlemmer i Europa opplever.

Forbedringer med hensyn til Kinect-tale og -bevegelse

• Vi fortsetter å finjustere kvaliteten og påliteligheten til Xbox One-kommandoer.

Forbedret videokvalitet på spill-DVR

• Gjennom forbedringer av komprimeringsalgoritmer.

Oppdateringer av Xbox One enhetsbehandling

• Forbedrer muligheten til å styre TV-er, navigasjonsbokser og mottakere som kundene våre har rapportert om problemer med.

Øvrige detaljer

Xbox Wire

OS-versjon: 6.2.10698.0 (xb_rel_1403.140301-2200) fre

Utgivelsesdato

04.03.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

Forbedret multiplayer- og partychat

• Partychat på tvers av titler.
  • Partychat på som standard.
  • Enklere multiplayer-invitasjoner.
  • Enklere å bli med på multiplayer-spill.
  • Mulighet til å se hva personene i ditt party holder på med.

Forbedret venneliste og profil

• Forbedret vennelisteverktøy og raskere tilgang.
  • Mulighet til å se personer du har spilt sammen med i det siste.
  • Se når venner kringkaster, inkludert live kringkastingsminiatyrbilder i aktivitetene.
  • Kom deg til en venns profil raskere ved hjelp av tekstforslag når du skriver.
  • Handlinger for vennelisten og elementer i aktivitetene på en kontekstuell appmeny.
  • Mulighet for flere multiplayerhandlinger (bli med og invitere) i brukerprofiler.
  • 54 nye og flotte spillerbilder.

Støtte for direktestrømming fra Twitch TV

• Kringkast spilling på Twitch TV gjennom Xbox Live.
  • Støtte for bruk av stemmen til å starte og avslutte kringkasting.

Hent frem det sosiale hjemme

• Se hvilke favoritter som er pålogget for øyeblikket.
  • Se venner som kringkaster spilling.

Ulike skallforbedringer

• Vis spillklipp mens du er i sidestillingsmodus.
  • Beskytt brukerinnstillinger med tilgangsnøkkel.

Nettleserforbedringer

• Styr Bing og Google Maps med bevegelser og kontrolleren.
  • Utfør hurtigsøk ved å merke et ord på en side.
  • Når du bruker Bing-søk på konsollen, får du en direktekobling til Internet Explorer for å se flere nettresultater.

Nye enheter – driver- og fastvareoppdateringer

• Fastvareoppdatering for Xbox One-kontrolleren, slik at den støtter adapteren for hodesett for Xbox One.
  • Støtte for Xbox-hodesett og tredjeparts hodesett.
  • Driveroppdateringer for fjernkontrollen for Xbox One.

SmartGlass-forbedringer

• Sending av varsler til enheten din for Xbox Live-meldinger.
  • Se raskt hva en venn gjør på, inkludert informasjon om nåværende og nylige aktiviteter.
  • Forbedret visning av egen og venners spillfremdrift og spillklipp.
  • Mulighet til å lukke en sidestilt app fra SmartGlass.

Live TV

• 50 Hz-løsning – Brukere kan sette Live TV-appen til 50 Hz-visning for fullskjerms- eller fyllingsmodus.
  • Justering av volum – Brukeren kan tilpasse antallet volumtrinn når han eller hun bruker kommandoer for å øke/redusere volumet.
  • Bruk av IR-signaler til overstyring av på/av-funksjonen og lyd på TV-er og AV-mottakere i alle områder.
  • Konfigurasjonskart for AV-mottakere med modellnummeret for de fleste lydplanker eller AV-mottakere ved konfigurajon av TV.

Forbedret støtte for utgående lyd

• SPDIF (optisk ut) støtter nå 5.1 Dolby Digital, slik at enheter som lydplanker med bare optisk inngang kan motta 5.1 Dolby Digital-lyd fra konsollen optisk.
  • HDMI ut støtter nå stereo ukomprimert, 5.1 ukomprimert, 7.1 ukomprimert, 5.1 Dolby Digital eller 5.1 DTS (5.1 Dolby Digital nytt i mars).

Øvrige detaljer

Xbox Wire

OS-versjon: 6.2.10542 (xb_rel_1402.140213-0115) fre

Utgivelsesdato

14.02.2014

Nye eller oppdaterte funksjoner

• Oppdatering av My game & apps som gjør det mulig å sortere spill- og applister og ha egne kølister for spill, apper og installeringer.
  • Mulighet til å slette lagringsdata for spill og apper.
  • Forbedret administrasjon av installeringer og nedlastbart innhold.
  • Batteristrømindikator for kontrolleren.
  • Forbedret grensesnitt for tilgang til venner, prestasjoner, meldinger og partychat.
  • Spill-DVR-app inkludert i Xbox OneGuide som en appkanal.
  • Oppdatering av oppstartsfremdriftsindikatorer for systemoppdatering.
  • Forbedret UX-samsvar for oppdaterings- og installasjonsfremdrift.
  • Egne kølister for spill, apper og installeringer.
  • Støtte for USB-tastatur.

Stabilitets- og ytelsesoppdatering

• Forbedret oppdagelse av NAT.
  • Forbedringer av feilsøkingsverktøy for nettverk.
  • Forbedringer av Blu-ray-kvalitet.
  • Betydelige ytelses- og stabilitetsforbedringer.

Øvrige detaljer

Xbox Wire

Andre systemoppdateringer