Transkribere talemeldinger på Xbox One

Hvis du får en talemelding fra noen og har problemer med å høre den, kan du transkribere meldingen til tekst. Slik gjør du det:

1. Velg talemeldingen du vil transkribere, og trykk deretter A-knappen på Xbox One-kontrolleren.
  2. Velg Vis transkripsjon for å transkribere meldingen til tekst.

Hvor lang tid det tar å transkribere en melding, er avhengig av lengden på meldingen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Sende tale- eller tekstmeldinger på Xbox One.