Du kan ikke bytte til partychat på Xbox One

Hvis du ikke kan bytte fra snakking i spillet til partychat på Xbox One-konsollen, kan det bety at det er et problem med Xbox Live-tjenesten eller nettverkstilkoblingen.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-05-25T22:39:15.0082715+00:00

Løsning 2: Kontroller nettverksstatistikken.

Kontroller statistikken for nettverket. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger.
  6. Velg Detaljert nettverksstatistikk.
  7. Se gjennom statistikken. Hvis du vil ha hjelp til å vurdere informasjonen, kan du se Nettverksinnstillinger på Xbox One.

Løsning 3: Få alle i spillergruppen til å teste Xbox Live-tilkoblingen.

Noen i partyet har kanskje et NAT-problem (Network Address Translation). Du kan finne ut dette ved å få alle spillerne til å teste tilkoblingen sin. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger.
  6. Velg Test nettverkstilkobling.

Obs!

Løsning 4: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden. .
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

Løsning 5: Prøv en kablet tilkobling.

Hvis du bruker en trådløs tilkobling, kan du prøve å bruke en kablet tilkobling i stedet.

Hvis du ikke kan starte partychat når du bruker en kablet tilkobling, kan du se under Networking Hardware Information i  Xbox-foraene eller kontakte produsenten av ruteren for å få informasjon om hvordan du konfigurerer de trådløse innstillingene for ruteren.

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforaene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet i støtteforaene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Translator.