Feilsøke lyd på Xbox One-konsollen

Hvis du har gjort en endring i hjemmeunderholdningssystemet ditt, endret innstillingene for Skjerm og lyd på Xbox One eller bare konfigurert konsollen for første gang og ikke har noe lyd, kan du prøve følgende løsninger.

Enkle løsninger

• Kontroller at TV-lyden ikke er dempet, og at den er satt til et fornuftig volum.
  • Kontroller at de eksterne eller innebygde TV-høyttalerne er riktig tilkoblet og slått på.

Kontroller TV- og HDMI-tilkoblingene

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Skjerm og lyd.
  5. Velg Videoutgang.
  6. Velg TV-tilkobling.
  7. Hvis TV-tilkobling er satt til DVI, trenger du en optisk lydkabel for å få lyd. Hvis du bruker en HDMI-kabel, kan du sette TV-tilkobling til Automatisk gjenkjenning.
    Obs! Hvis skjermen blir svart etter at du har valgt HDMI eller DVI og skjermen ikke tilbakestilles etter 30 sekunder, kan du se Feilsøke en tom TV-skjerm eller dataskjerm mens Xbox One er slått på.
  8. Gå tilbake fra Videoutgang ved å trykke på B .
  9. Velg Lydutgang.
  10. Kontroller at HDMI-lyd ikke er satt til Av (eller er nedtonet).

Balanser lyden på nytt når du bare hører én synlig app

Kontroller at lydbalanseindikatoren ikke er skjøvet helt til én side:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Skjerm og lyd.
  5. Velg Volum.
  6. Velg Lydmikser.
  7. Flytt linjen til ønsket blanding av hovedvinduet og den sidestilte appen.

Feilsøking når lyden i spill eller apper ikke lenger høres under talechat

Hvis lyden i det aktive spillet eller den aktive appen blir borte eller ikke hørbar når du bruker Kinect i partychat eller i en Skype-samtale, kan det hende at chatmikseren er satt til å fokusere bare på samtalen. Hvis du vil justere lydnivået når du kommuniserer med noen, justerer du innstillingene for chatmikseren:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Skjerm og lyd.
  5. Velg Volum.
  6. Velg Chatmikser.
  7. Velg ett av de tilgjengelige alternativene.

Feilsøke lydproblemer med en AV-receiver

Hvis Xbox One-konsollen er koblet til en AV-mottaker som er koblet til TV-en, og du ikke har lyd, utfører du følgende feilsøkingstrinn:

1. Slå på enhetene i denne rekkefølgen. Vent til hver enhet har startet helt opp før du slår på neste enhet:
    1. TV
    2. AV-mottaker
    3. Xbox One-konsoll
  2. Bruk inngangsknappen på TV-ens fjernkontroll (eller knappene på TV-en) til å koble inngangskilden for mottakeren fra konsollen og deretter tilbake til den (for eksempel fra HDMI1 til HDMI2, og deretter tilbake til HDMI1 igjen).
  3. Start AV-mottakeren på nytt.
  4. Sett TV-tilkoblingen til HDMI:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Skjerm og lyd.
    5. Velg Videoutgang.
    6. Velg TV-tilkobling.
    7. Velg HDMI.