Feilsøke lydproblemer i partyer på Xbox One

Har du problemer med et party?

Partyer gjør at du kan være sammen og chatte med venner via Xbox One. Du kan gjøre dette med én venn eller opptil sju venner. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du starter et party, kan du se Starte et party på Xbox One.

Obs! Dersom du ikke kan bytte til partychat, ser du Du kan ikke bytte til partychat på Xbox One.

For å kontrollere at du har konfigurert lydsystemet ditt korrekt, ser du Slik konfigurerer du lydinnstillinger på Xbox One-konsollen.

Hvis du har problemer med lyden i partyer, kan løsningene nedenfor bidra til å løse vanlige problemer.

Løsninger

Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-10-24T06:51:16.1992497+00:00

Hører ikke den andre personen etter å ha blitt med i et party

Hvis du ikke hører personen du prøver å snakke med etter at du har blitt med i partyet, kan du prøve disse tipsene:

• Kontroller at personverninnstillingene dine tillater kommunikasjon med alle.
  • Slå på igjen lyden for eller opphev blokkeringen av personen du prøver å chatte med. Hvis du vil slå på igjen lyden, går du til Partychat og gjør følgende:
    1. Utvid partylisten.
    2. Velg personen du vil slå på igjen lyden for.
    3. Velg Fjern demping.
  • Kontroller at du har blitt med i partychat, i partyvinduet.
  • Se om du opplever nettverksventetid eller har andre nettverksproblemer. Dette gjør du ved å kontrollere den detaljerte nettverksstatistikken for nettverket. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Nettverksinnstillinger på Xbox One.
  • Prøv trinnene i løsningen for flerspilling for Xbox One.

Hører ekko når en annen person snakker

Hvis du hører mye ekko og bruker Kinect som taleenhet, bør du kjøre Kinect-kalibreringen. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Kinect og enheter.
  5. Velg Kinect.
  6. Velg Kinect hører meg ikke.
  7. Følg veiledningen på skjermen for å kalibrere Kinect på nytt.

Blir ikke gjenkjent av Kinect når du snakker

Hvis du ikke ser den grønne Kinect-animasjonen når du snakker, kan det hende at du har deaktivert Kinect-chat. Koble til Xbox One Chat Headset, eller prøv dette:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Kinect og enheter.
  5. Velg Kinect.
  6. Velg Bruk Kinect-mikrofonen til chat.

Obs! Dette er en innstilling for hele systemet, så hvis du aktiverer den her, aktiverer du også Kinect-mikrofonen for spill og Skype.

Partychatlyden kommer ut av TVen til tross for at et hodesett er koblet til

Hvis du hører partychat gjennom TV-høyttalerne også etter at du har koblet til et chatteheadsett, kan det hende at du må knytte kontrolleren til profilen din på nytt. Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Bla opp til kontolisten.
  3. Velg spillerbildet ditt og deretter Bytt profil.

Lyden i spill eller apper ikke lenger høres under talechat

Hvis lyden i det aktive spillet eller den aktive appen blir borte eller ikke hørbar når du bruker Kinect i partychat eller i en Skype-samtale, kan det hende at chatmikseren er satt til å fokusere bare på samtalen. Hvis du vil justere lydnivået når du kommuniserer med noen, justerer du innstillingene for chatmikseren:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Skjerm og lyd.
  5. Velg Volum.
  6. Velg Chatmikser.
  7. Velg ett av de tilgjengelige alternativene.