Hva som følger med din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsoll

På denne siden

Oversikt over Xbox One S

En Xbox One S-konsoll inneholder vanligvis følgende elementer.

Obs! Begrensede utgaver og spesialpakker kan inneholde annet utstyr.

1. Xbox One S-konsoll
  2. Strømledning
  3. Trådløs håndkontroller
  4. To AA-batterier
  5. Én HDMI-kabel
  6. Vertikalt stativ (inkludert i noen modeller)

Obs! Det vertikale stativet er tilgjengelig for kjøp separat.

7. Dokumentasjon

Oversikt over original Xbox One-konsoll

En original Xbox One-konsoll inneholder vanligvis følgende elementer.

Obs!  Begrensede utgaver og spesialpakker kan inneholde annet utstyr.

1. Xbox One-konsoll
  2. Kinect-sensor (hvis den er kjøpt med Xbox One-pakken)
  3. Strømforsyning
  4. Strømledning
  5. Trådløs håndkontroller
  6. To AA-batterier
  7. Én HDMI-kabel
  8. Dokumentasjon