Oppdatere Xbox One-konsollen

Vi holder stadig på å forbedre Xbox One. Hvis konsollen er konfigurert slik at den får automatiske oppdateringer, oppdaterer vi konsollen når en oppdatering blir tilgjengelig. Hvis ikke får du beskjed om å oppdatere.

Automatiske oppdateringer

Slik angir du at konsollen skal motta oppdateringer automatisk:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg Innstillinger > Alle innstillinger.
  2. Velg System > Oppdateringer.
  3. Velg Sørg for at konsollen er oppdatert for konsollen og Sørg for at mine spill og apper er oppdatert for spillene og appene.

Manuelle oppdateringer

Hvis du vil hente oppdateringen manuelt:

1. Kontroller at konsollen er koblet til Internett, åpne guiden, og velg deretter Innstillinger > Alle innstillinger.
  2. Velg System > Oppdateringer > Oppdater konsollen.

Hvis ingen oppdatering er tilgjengelig, er konsollen oppdatert.

Hvilken versjon?

Hvis du vil vise hvilken systemversjon du har på konsollen, åpner du guiden og velger Innstillinger > Alle innstillinger, og deretter velger du System > Oppdateringer.

Hvis du vil se når den ble oppdatert sist, velger du Siste oppdateringsstatus for konsoll.

Preview-programmet

Hvis du er med i Preview-programmet, kan det hende at konsollen oppdateres oftere mens vi gjør klar en ny oppdatering for offentlig utgivelse. Det kan også hende at vi foretar Preview-oppdateringer i bølger. Preview-deltakere kan motta oppdateringer på ulike tidspunkt.

Hvis du er interessert i å hjelpe oss via Preview-programmet, kan du se Vanlige spørsmål om Xbox One Preview-programmet.