Bruk av vertikalt stativ for Xbox One S

I tilfelle du vil plassere Xbox One S-konsollen vertikalt:

• Stativet sørger stabilitet av konsollen og sikrer dens prestasjon.
  • Den nederste ventilen blokkeres dersom du ikke bruker stativet. Dette kan påvirke konsollens ytelser.

Obs! Sørg for at konsollen står på en flat og stabil overflate, enten du bruker den vertikalt med et stativ eller horisontalt uten.

Hvordan en anskaffer stativet

Stativet følger ikke med alle konsollpakker. Sjekk hva som følger med enhver pakke for å se om det inkluder et stativ. Du kan også kjøpe stativet separat hvis du vil plassere konsollen vertikalt.

Slik bruker man stativet

Stativet er kun utviklet for å plasseres på én ende av konsollen. Denne enden er best egnet som bunn for å styrke konsollens stabilitet og trådløse ytelser.

Service av din Xbox One S-konsoll eller -stativ

Hvis du vil sende konsollen inn til Microsoft for service, må du ta av stativet før du sender inn konsollen.

Garanti for Xbox One-tilbehør dekker stativet. For å be om garantierstatting, besøk Support for enhet eller ta kontakt med Xbox Support.

Hvis du vil ha et nytt stativ og garantien har utløpt, kan du kjøpe et fra Microsoft Store eller tilknyttede forhandlere.