Hvordan konfigurere Xbox One S-konsollen

Det er enkelt å konfigurere Xbox One S-konsollen. Bare følg denne trinnvise fremgangsmåten.

Konfigurere Xbox One S

Pakke ut og plassere konsollen

Trinn 1: Pakk ut konsollen.

En illustrasjon viser innholdet i et eksempel på en Xbox One S-spillpakke, som omfatter konsollen, strømledning, to AA-batterier, Xbox One trådløs kontroller, HDMI-kabel, valgfritt vertikalt stativ og Xbox One-dokumenter som hurtigstartveiledningen og konsollhåndboken. Artiklene er nummerert i samsvar med listen nedenfor.

En Xbox One S-spillpakke inkluderer vanligvis:

1. Xbox One S-konsoll
  2. Strømledning
  3. Xbox One trådløs kontroller
  4. To AA-batterier
  5. Én HDMI-kabel
  6. Valgfritt vertikalt stativ (ikke inkludert i hver pakke; kan kjøpes separat)
  7. Dokumenter (hurtigstartveiledning, håndbok)

Obs! Noen spillpakker kan komme med andre artikler, for eksempel spill eller tilbud med Xbox Live-prøveperiode.

Trinn 2: Plasser konsollen.

Dårlig plassering God plassering
En konsoll som er plassert feil, fordi det står gjenstander oppå den. En konsoll som er plassert riktig, fordi det er god ventilasjonsplass mellom konsollen og andre gjenstander.

Pass på at plasseringen for konsollen er som følger:

• En stabil overflate.
  • Godt ventilert, relativ kjølig og borte fra direkte varmekilder.
  • Åpen. Ikke legg gjenstander på, under eller like ved siden av konsollen. En gjenstand plassert oppå konsollen til høyre kan blokkere lufteåpningene.

Obs! Xbox One S-konsollen kan plasseres horisontalt eller vertikalt. Stativet kreves hvis konsollen plasseres vertikalt. Se Bruk av vertikalt stativ for Xbox One S for mer informasjon.

Dårlig plassering God plassering
En Xbox One S-konsoll står på høykant uten det vertikale stativet og står dermed feil. En Xbox One S-konsoll ligger vannrett uten det vertikale stativet og ligger dermed riktig.
God plassering (med vertikalt stativ)
En Xbox One S-konsoll står på høykant med det vertikale stativet og står dermed riktig.

Koble konsollen til en TV

Xbox One S-konsoll konsollen inkluderer én HDMI-kabel. Du kan bruke denne kabelen til å koble konsollen til en HDMI-kompatibel TV eller HDTV. Slik gjør du det:

1. Koble HDMI-kabelen til HDMI OUT-porten på konsollen (HDMI-porten lengst til venstre på baksiden av konsollen).
  2. Koble den andre enden av kabelen til HDMI-inngangen på TV-en.
Nærbilde av HDMI-inngangen og -utgangen på Xbox One S-konsollen.
HDMI-kabel som kobles til HDMI-utgangen på Xbox One S-konsollen og HDMI-inngangen på en TV.

Obs!

• Videoutgang for Xbox One S-konsollen er bare HDMI. Hvis du også kobler konsollen din til et lydsystem, se Koble Xbox One-konsollen din til et lydsystem.
  • Som en beste praksis, sørg for at alle kabler på baksiden av konsollen samlet rutes vekk fra og ikke berører konsollen.

Koble set-top-boksen til konsollen (valgfritt)

Obs!  Hopp over denne delen hvis du ikke har kabel- eller satellitt-TV.

Hvis du kobler til set-top-boksen (STB) for kabel- eller satellitt-TV-leverandøren til konsollen, kan du styre direktesendt TV-innhold via Xbox One S. Slik gjør du det:

1. Koble HDMI-kabelen mellom TV-en og navigasjonsboksen fra TV-en.
  2. Koble kabelen til HDMI IN-porten på konsollen (HDMI-portene lengst til høyre på baksiden av konsollen).
HDMI-kabel som kobles til utgangen på Xbox One S-konsollen og til HDMI-inngangen på TV-en, og en HDMI-kabel der den ene enden kobles til HDMI-inngangen på Xbox One S-konsollen og den andre enden kobles til utgangen på en navigasjonsboks.

Koble konsollen til ruteren eller modemet

Du kan koble Xbox One S til den trådløse ruteren eller modemet ditt for å få tilgang til Internett via konsollen.

Hvis du vil koble til trådløst, vil Xbox One Systemoppsettsløsningen hjelpe deg etter at du er ferdig med å konfigurere konsollen din. Når det gjelder en trådløs tilkobling, bruker du en Ethernet-kabel til å koble ruteren eller modemet til nettverksporten på høyre side på baksiden av konsollen.

Xbox One S-konsoll som kobles til en ruter.

Koble konsollen til en Kinect-sensor (valgfritt)

Du trenger en Kinect-adapter for å koble en Xbox One Kinect-sensor til en ny Xbox One S-konsoll. Se Hvordan til å bruke en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsoll for mer informasjon.

Sett inn strømledningen

Følg disse trinnene for å koble konsollens strømledning og fullstendig tilkoblingsoppsett for konsollen din:

1. Plugg strømledningen inn i venstre port på baksiden av Xbox One S.
  2. Koble den andre enden av strømledningen til en stikkontakt.

Obs! Som en beste praksis, sørg for at alle kabler på baksiden av konsollen samlet rutes vekk fra og ikke berører konsollen.

Strømledning som kobles til porten lengst til venstre på baksiden av Xbox One S-konsollen og til en stikkontakt.

Nå som du har konfigurert konsollen, er det på tide å slå den på og konfigurere systemet. Gå til Xbox One Systemoppsettsløsningen for å fullføre systemkonfigurasjonen.