Nyheter for Xbox One i november

November-oppdateringen er her, og vi tror du kommer til å like de nye og oppdaterte funksjonene.

Se videoen Nyheter for Xbox i november

Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Klubber

Innføring i klubber, møteplasser på nettet for de som vil spille og omgås andre. Bli med i klubber som interesserer deg, eller opprett en ny klubb (ditt hus, dine regler).

Looking for Group

Trenger du flere spillere? Åpne guiden, og se under Partyer for å komme i gang med Looking for Group. Bla gjennom etter eller legg inn dine egne annonser for ønskede spillere, slik at du kan finne andre spillere med de samme målene som deg. Spill nå, eller foreslå senere dato og klokkeslett.

Prestasjoner

Prestasjonsraritet, en populær forespørsel på Xbox tilbakemelding, kommer til Xbox Live. Nå kan du finne ut hvor unik enhver prestasjon er blant spillerne av et gitt spill.

Poengsum ledertavle

Ledertavlen med poengsummer er nå en månedlig konkurranse med vennene dine. Konkurransen tilbakestilles hver måned. Konkurrer helt til slutten av måneden, og se hvem som har vunnet i månedene som har gått.

Meldinger

Nå kan du sende meldinger til flere personer i samme samtale.

Skjermtastatur

Skjermtastaturet har støtte for forutsigende tekst, og du kan også bruke emojier.

Ytelse

Vi har gjort mye for å gjøre Xbox-konsollen din raskere. Hele opplevelsen, fra navigasjon og åpning av apper til nedlastingstider og Cortanas svartid, er jevnere og raskere.