Nyheter for Xbox One i april

Sjekk ut det nyeste og beste i Xbox One-oppdateringen for april!

Flere alternativer for aktivitetsfeed

Er det et bestemt innlegg du ikke vil skal vises i aktivitetsfeeden? Skjul det. Velg innlegget, og velg deretter Alternativer > Skjul. Eller kanskje du bare vil se bestemte typer innlegg. Gå til toppen av feeden, velg filterknappen, og velg deretter innstillingene.

Hvis det er et innlegg du veldig gjerne vil at andre skal se, kan du feste det øverst i aktivitetsfeeden i profilen eller en klubb. Velg innlegget, og velg deretter Alternativer > Fest til klubb. Innlegget festes øverst til noen løsner eller erstatter det.

Fortsette å bruke favoritter blant Looking for Group-innlegg

Trykk på Xbox-knappen , gå til Partyer > Vis logg for å vise Looking for Group-innlegg du har laget eller vist interesse i, og velg deretter et innlegg for å bruke det på nytt.

Filtrere spillene

I spillene og appene dine kan du velge om du vil vise alle spill, spill laget for Xbox One eller bare Xbox 360-spillene som fungerer på Xbox One. Dette fungerer både for spillene du har installert, og alt i listen over spill som er klart til å bli installert.

Nye innstillinger for Skjermleser og Forstørrelsesprogram

Velg et stemmeleie og en personlighet for Skjermleser-lesing mens du bruker Xbox One. Når du ser på skjermer med Forstørrelsesprogram, kan den innzoomede delen av skjermen nå følge kontrollernavigeringen, slik at du slipper å aktivere og deaktivere Forstørrelsesprogram hele tiden. Se gjennom de nye alternativene i Innstillinger > Hjelpemiddel.

Vises som offline direkte fra guiden

Få det til å se ut som om du ikke er logget på Xbox Live: Åpne guiden, gå til toppen, velg deg selv, og velg Vis som offline. Velg det på nytt for å vises som online. Du kan gå til profilen, medlemskap og kontostyring fra samme sted.