Nyheter på Xbox One i juli

Her er det oppdateringen for juli har å tilby!

Opprette dine egne turneringer

Hvis du er eieren eller administratoren av en klubb, kan du opprette Arena-turneringer på et blunk. Bare gå til klubben din, velg Turneringer-fanen, velg Opprett turnering, velg Killer Instinct, og tilpass turneringen din – navn, starttidspunkt og andre detaljer. Når du er ferdig, vises turneringen i Turneringer-fanen i klubben din.

Hvis du ikke har en klubb, kan du opprette en – det tar bare noen få minutter. Du kommer i gang ved å trykke på Xbox-knappen for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem. Gå til Fellesskap-fanen, velg Klubber på Xbox, og velg Opprett en klubb.

Legge til et egendefinert bilde i profilen

Tilpass profilen din med et egendefinert bilde. Koble til en USB-enhet med det valgte bildet, eller last det ned fra OneDrive (tilgjengelig i Store under Apper). Gå deretter til profilen, og velg Tilpass profil > Endre spillerbilde. (Du må velge Bytt til spillerbilde først hvis du bytter ut avataren med et egendefinert bilde.)

Velg Last opp et egendefinert bilde, og følg instruksjonene for å legge til ditt eget bilde.

Egendefinerte bilder er bare tilgjengelige for voksnes Microsoft-kontoer.

Logge på med den personlige kontrolleren din

Har du én spillkontroller som du bruker mest? Koble den kontrolleren til profilen din slik at du blir logget på automatisk når den slås på. Du kobler til den personlige kontrolleren ved å trykke på Xbox-knappen og gå til Innstillinger > Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.

Underholdning-hub på Hjem

OneGuide-huben kalles nå Underholdning. Denne endringen gjenspeiler de mange måtene for å få de nyeste filmene og TV-programmene på Xbox. Du kan fortsatt koble til satellittboksen for å bla gjennom Xbox-programguiden, som forblir OneGuide. Men nå kommer du dit gjennom Underholdning-huben.