Nyheter for Xbox One i mai

Se hva vi har lagt til i Xbox One-oppdateringen for mai!

Arena på Xbox Live

Vil du teste spilleferdighetene dine? Med Arena på Xbox Live konkurrerer spillere i nettbaserte turneringer skreddersydd for alle nivåer. Du kan for øyeblikket spille i turneringer for Killer Instinct (vi har akkurat begynt – flere Arena-spill er på vei). Du finner turneringer ved å installere spillet (det er gratis i Store), gå til Killer Instinct-spillhuben og deretter velge Turneringer-fanen.

Hvis du er eier av eller administrator i en klubb, kan du bruke Xbox-appen til å opprette turneringer. Du kommer i gang ved å åpne Xbox-appen, gå til klubben din, velge Turneringer-fanen, og deretter velge Opprett turnering.

Partyoverlegg

Se hvem som chatter i partyet ditt mens du spiller. Trykk på Xbox-knappen , gå til Partyer, og velg Start et party. Velg Partyoverlegg for å aktivere det.

Skjule et spill eller en klubb i feeden

Er det en del støy i aktivitetsfeeden din? Du står fritt til å skjule et spill eller en klubb som du helst ikke vil se i feeden din lenger. Velg et innlegg fra et spill eller en klubb i aktivitetsfeeden, flytt opp, og velg Alternativer > Skjul alle fra dette spillet (eller denne klubben).