Feilkode 0x80004005 vises når du prøver å åpne et spill eller en app på Xbox-konsollen

Feilkoden nedenfor vises når du prøver å åpne et spill eller en app på Xbox One-konsollen:

0x80004005

Feilkoden nedenfor vises når du prøver å åpne et spill eller en app på Xbox 360-konsollen:

80004005

Løsninger

For Xbox One

Du kan løse dette problemet ved å starte Xbox One-konsollen på nytt. Slik gjør du det:

1. Slå av Xbox-konsollen ved å trykke og holde Xbox-knappen på fremsiden av konsollen i 10 sekunder til den slås helt av.
  2. Koble strømledningen fra konsollen. Vent 10 sekunder.

Viktig!  Vent i ti sekunder. På denne måten blir strømforsyningen tilbakestilt.

3. Koble strømledningen til konsollen igjen.
  4. Trykk Xbox-knappen på konsollen for å slå den på igjen.

For Xbox 360

Du kan løse dette problemet ved å starte Xbox 360-konsollen på nytt. Slik gjør du det:

1. Velg Innstillinger > Slå av.
  2. Velg Slå av konsollen.
  3. Vent i 30 sekunder, og slå deretter på Xbox 360-konsollen.