Feilkode 0x8007000E vises når du laster ned et spill på Xbox One

Du får følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned et spill på Xbox One-konsollen:

0x8007000E

Installasjonen har stoppet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-04-30T23:09:28.6843046+00:00
Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-04-30T23:09:28.6843046+00:00

Løsning 2: Avbryt installasjonen av spillet, og installer det deretter på nytt.

Avbryt installasjonen av spillet, start konsollen på nytt, og installer deretter spillet på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå mot høyre på Hjem-skjermen, og velg Mine spill og apper.
  2. Velg , og uthev spillet du prøver å laste ned.
  3. Trykk på menyknappen  på kontrolleren, og velg deretter Avbryt.
  4. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
    Obs! Hvis du dobbelttrykker på Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  5. Velg Innstillinger.
  6. Velg Start konsollen på nytt.
  7. Velg Ja for å bekrefte.
    Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen  på konsollen i cirka 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen  på konsollen for å starte på nytt.

Du kan deretter installere spillet på nytt ved å laste det ned fra Store på nytt. Hvis du vil laste ned spillet på nytt, søker du etter spillet i Store, velger spillet og velger deretter Installer.