Feilkode 0x8007005 vises når du logger på Microsoft-kontoen på Xbox One

Følgende feilmelding vises når du prøver å logge på Microsoft-kontoen på Xbox One-konsollen:

Det oppstod et problem
Kan ikke logge på. Prøv på nytt om noen minutter, eller kontroller kontoen ved å logge på account.live.com. Logg på 0x8007005

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Start Xbox One-konsollen på nytt

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å logge på igjen etter omstarten.
Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i cirka 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen for å starte den på nytt.

Løsning 2: Fjern profilen, og last den ned på nytt

Hvis du fortsatt ikke kan logge på kontoen din, må du fjerne profilen din og legge den til på nytt på konsollen.

Trinn 1: Fjern kontoen fra konsollen

1. Bla mot venstre fra Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Bla mot høyre under Konto, og velg Fjern kontoer.
  5. Velg kontoen du vil fjerne, og bekreft deretter fjerningen.
    Obs! Det kan hende du må gjenta prosessen for fjerning av konto opptil fem ganger for å fjerne kontoen fra listen.

Trinn 2: Start Xbox One-konsollen på nytt

1. Bla mot venstre fra Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    Obs! Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.

Trinn 3: Legg til kontoen på konsollen på nytt

1. Bla mot venstre fra Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Rull opp og velg Logg på.
  3. Velg Legg til og administrer.
  4. Velg Legg til ny.
  5. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre tilpasningen av innstillingene.