Feilkode 0x80070102 vises når du logger på Xbox One-konsollen

Du ser følgende feilkode når du prøver å logge på Xbox One-konsollen:

0x80070102

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-04-24T21:10:16.7619793+00:00

Løsning 2: Start konsollen på nytt.

Prøv å løse problemet ved å starte konsollen på nytt:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Rull nedover, og velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt, og velg deretter Ja for å bekrefte.
  4. Når konsollen har startet på nytt, prøver du å logge på på nytt.

Obs! Hvis skjermen er svart og du ikke kan gå til guiden på konsollen, kan du prøve å starte konsollen på nytt manuelt ved å trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.