Feilkoden 0x80073cf3 vises når du prøver å installere et spill på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å laste ned og installere et spill på Xbox One-konsollen:

0x80073cf3

Dette betyr at det allerede er en eksisterende versjon av spillet på konsollen din.

Løsning

Denne feilen tyder på at du har en eksisterende versjon av spillet på Xbox One-konsollen din, som hindrer den nye versjonen fra å bli installert. Slik fjerner du den tidligere versjonen:

1. Gå tilbake til Hjem-skjermen.
  2. Trykk høyre trigger på Hjem-skjermen, og trykk deretter A-knappen for å åpne Mine spill og apper.
  3. Merk flisen for spillet uten feilstreken over seg og trykk på menyknappen på kontrolleren.
  1. Velg Administrer spill.
  2. Velg Uninstall, eller velg Internal og deretter Uninstall all.
  3. Bekreft at du vil avinstallere spillet.
  4. Trykk på B-knappen for å gå tilbake til forrige meny.
  5. Merk flisen for spillet med feilstreken over seg og trykk på menyknappen på kontrolleren.
  6. Velg Retry install.