Feilkoden 0x80080204 vises når du installerer Blu-ray- eller Upload Studio-appen på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å oppdatere eller installere enten Blu-Ray- eller Upload Studio-appen på Xbox One-konsollen:

Feil 0x80080204

Dette betyr at Xbox ikke kunne oppdatere eller installere appen fordi appen var inkompatibel med den nåværende OS-versjonen på konsollen. Konsollen må oppdateres til den nyeste OS-versjonen for å kunne løse dette problemet.

Løsning

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
  2. Trykk på menyknappen , og velg Innstillinger (eller velg InnstillingerHjem-skjermen).
  3. Velg System.
  4. Velg Konsollinformasjon.
  5. Velg  Oppdatering tilgjengelig.
  6. Installer oppdateringen.
  7. Når oppdateringen er fullført, kan du laste ned og åpne appen.