Feilkode 0x800c0005 vises når du spiller av en sang eller musikkvideo på Xbox One eller i Xbox-appen

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å spille av en sang eller musikkvideo på Xbox One-konsollen eller i Xbox-appen:

0x800c0005

Dette kan bety at Internett-tilkoblingen mellom Xbox-konsollen eller enheten og den andre tjenesten er brutt. Dette skyldes ofte inkompatible NAT-typer (Network Address Translation).

Løsninger

Bruk løsningen for flerspilling for Xbox One til å feilsøke dette problemet.