Feilkode 0x80246016 vises når du prøver å installere eller oppdatere Film og TV-appen på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å installere eller oppdatere Film og TV-appen på Xbox One:

0x80246016

Dette kan bety at det har vært en nettverksforstyrrelse.

Løsninger

Løsning 1: Stopp installasjonen, og prøv deretter å installere appen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Hjem.
  2. Uthev flisen Mine spill og apper.
  3. Trykk på menyknappen , og velg deretter Avslutt.
  4. Vent minst 10 sekunder, og prøv deretter å installere Film og TV-appen på nytt.

Løsning 2: Avbryt installasjonen av appen, og installer den deretter på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Hjem.
  2. Velg Mine spill og apper.
  3. Velg .
  4. Uthev installasjonen Film og TV under , trykk på menyknappen  på kontrolleren, og velg deretter Avbryt.

Du kan deretter installere appen på nytt ved å laste den ned fra Store på nytt. Hvis du vil laste ned appen på nytt, søker du etter den i Store, velger den og velger deretter Installer.