Feil 0x803F7000 vises når du prøver å starte et spill eller en app på Xbox One-konsollen

Feilkoden nedenfor vises når du prøver å starte et spill eller en app på Xbox One-konsollen:

Feil 0x803F7000

Dette kan bety at konsollen ikke kunne bekrefte lisensen for spillet eller appen. Dette skjer når du ikke er logget på Xbox Live.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-08-22T15:18:26.3095381+00:00

Løsning 2: Logg på Xbox Live med kontoen som utførte kjøpet.

Kontroller at du er logget på Xbox Live-kontoen som kjøpte spillet eller appen på Xbox One-konsollen. I tillegg må du kontrollere at du er koblet til Xbox Live.

Hvis du vil teste tilkoblingen, gjør du følgende:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Merk Nettverk, og velg deretter Nettverksinnstillinger.
  5. Velg Test nettverkstilkobling.

Hvis testen bekrefter at du er tilkoblet, prøver du å åpne innholdet på nytt.

Løsning 3: Angi Xbox One-konsollen som din hjemme-Xbox.

Hvis Xbox Live-tjenesten er nede, kan det hende vi ikke kan bekrefte lisensen for et spill eller en app som er kjøpt digitalt. Du kan løse dette problemet ved å angi Xbox One-konsollen som din hjemme-Xbox. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox for å finne ut hvordan du gjør dette.

Obs! Du kan bare angi én konsoll som hjemme-Xbox.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Merk Personalisering, og velg deretter Min hjemme-Xbox.
  5. Se gjennom informasjonen, og gjør deretter ett av følgende:
    • Velg Gjør dette til min hjemme-Xbox hvis du vil angi at konsollen skal være hjemme-Xbox.
    • Velg Dette er ikke min hjemme-Xbox hvis du vil fjerne angivelsen.