Feil 0x803F8001 vises når et spill ikke virker på Xbox One

Du ser følgende feilmelding når du forsøker å spille et spill på Xbox One S eller den originale Xbox One:

0x803F8001

Dette kan bety ett av følgende:

• Spillet ble kjøpt og lastet ned, men du er ikke logget på og koblet til Xbox Live.
  • Spillet ble kjøpt og lastet ned av et annet familiemedlem, og den personen er ikke logget på konsollen.
  • Spillplaten er ikke satt inn i konsollen.

Løsninger

Du kan løse dette problemet ved å bruke riktig løsning nedenfor.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-08-18T09:33:26.3782437+00:00

Løsning 2: Spillet ble lastet ned av et annet familiemedlem.

Hvis spillet er lisensiert til et annet familiemedlem, gjør du følgende:

• La familiemedlemmet som kjøpte spillet, logge på Xbox One-konsollen.
  • Angi at Xbox One skal være hjemmekonsollen for brukeren som kjøpte spillet. Se Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox for å finne ut hvordan du gjør dette.

Løsning 3: Spillet er platebasert.

Sett spillplaten inn i Xbox One-konsollen.