Feil 0x803FABC6 vises når du prøver å bruke Xbox One-konsollen din

Følgende feilkode vises når du prøver å bruke din Xbox One:

Feil 0x803FABC6

Dette betyr at det riktige innholdet i Store ikke ble funnet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-03-24T22:42:39.5316993+00:00

Løsning 2: Vent, og prøv på nytt senere.

Hvis Xbox Live-tjenesten er oppe og går, har vi problemer med å finne og få tilgang til dette innholdet. Gi oss litt tid til å finne ut av dette, og prøv på nytt senere.