Feilkode 0x803f8003 vises når du starter et spill på Xbox One S eller den originale Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å starte et spill på Xbox One S-konsollen eller den originale Xbox One-konsollen som krever et abonnement, og abonnementet er utløpt:

0x803f8003

Noe gikk galt

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for abonnementet (for eksempel Gold-abonnement, EA Access osv.).

Obs!  Games with Gold-spill krever et aktivt Xbox Live Gold-abonnement på kontoen som opprinnelig løste inn Games with Gold-tilbudet.

Slik fornyer du abonnementet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer på Microsoft-kontoen.
  2. Finn abonnementet du vil fornye i listen, velg Forny, og følg deretter instruksjonene.
  3. Hvis det ikke vises en kobling til Forny, må du kjøpe abonnementet på nytt. Gå til Microsoft Store på http://www.microsoftstore.com.

Løsning 2: Prøv å starte spillet på nytt.

1. Gå til Hjem-skjermen ved å trykke Xbox-knappen .
    2. Velg menyknappen mens fokuset er på spillflisen.
    3. Velg Avslutt.
    4. Vent minst 10 sekunder, og prøv deretter å starte spillet på nytt.

Løsning 3: Start konsollen på nytt.

Prøv å løse problemet ved å starte konsollen på nytt:

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
    2. Rull nedover, og velg Innstillinger.
    3. Velg Start konsollen på nytt, og velg deretter Ja for å bekrefte.
    4. Når konsollen har startet på nytt, logger du på og prøver å starte spillet på nytt.