Feilkode 0x803f8007 vises når du prøver å starte et spill eller spilltillegg på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å starte et spill eller spilltillegg på Xbox One:

Noe gikk galt

0x803f8007

Dette kan bety at du ikke lenger eier innholdet eller ikke lenger har tillatelse til å bruke innholdet. Det kan for eksempel være at du ikke har tilgang til et spill fordi du har fått det refundert, eller fordi forhåndsbestillingen din ble annullert.

Løsning

For å feilsøke dette problemet kontrollerer du om innholdet ble refundert, annullert eller kjøpt på Microsoft-kontosiden din:

1. Logg på kontoen din. Rull ned til du ser spillet eller spilltillegget du kjøpte.

Obs! Det kan være du må endre datoområdet i kjøpshistorikken for å se transaksjonen.

2. Hvis statusen er Annullert eller Refundert, eier du ikke lenger spillet eller spilltillegget, og du vil ikke kunne starte eller spille det. Du kan kjøpe innholdet på nytt hvis du fremdeles ønsker å eie det.
  3. Hvis du ikke ser spillet eller spilltillegget i kjøpshistorikken din, søker du etter det i Store. Hvis du ser alternativet Kjøp en kopi på produktbeskrivelsessiden, betyr det at du ikke lenger har tilgang til innholdet, og du vil måtte kjøpe det på nytt hvis du vil bruke det.