Del denne siden

Feilkode 0x80820002 vises når du spiller av en plate på Xbox One-konsollen

Du ser følgende feilkode når du spiller av en plate på Xbox One-konsollen:

0x80820002

Dette betyr at konsollen ikke kunne lese platen i stasjonen riktig.

Løsning

Du løser dette problemet ved å se Feilsøke en platefeil på Xbox One.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80820002 vises når du spiller av en plate på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden