Feilkode 0x80BD0004 vises når du går til familieinformasjon på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å få tilgang til familieinformasjon eller -innstillinger på Xbox One:

• 0x80BD0004
  • DESC_FAMILYUSER_ERROR

Dette kan bety at Xbox One-konsollen ikke kan koble til Xbox Live-serveren.

Løsninger

I de fleste tilfeller er dette en midlertidig tilkoblingsfeil. Prøv å endre innstillingene litt senere.

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve følgende løsninger i rekkefølge. Etter hver løsning prøver du å få tilgang til informasjonen på nytt. Hvis du fortsatt ikke får tilgang, prøver du neste løsning.

Løsning 1: Logg av og deretter tilbake på kontoen.

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
  1. Merk spillerbildet øverst til venstre.
  1. Velg kontoen din, trykk på A-knappen  på kontrolleren, og velg deretter Logg av.
  1. Når du har logget av kontoen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Bla ned, og velg kontoen du vil logge på.

Løsning 2: Start nettverksenheten på nytt.

Følg retningslinjene for omstart fra ruter- eller modemprodusenten.

Trinn 3: Test tilkoblingen til Xbox Live.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger.
  6. Velg Detaljert nettverksstatistikk under Feilsøking.

Hvis det angis mer enn 5 prosent pakketap, bør du kanskje feilsøke tilkoblingen ved hjelp av løsningen for treg ytelse for Xbox One.