Feilkode 0x80BD0006 vises når du prøver å få tilgang til funksjoner på Xbox One

Du får følgende feilkode når du prøver å koble til Xbox Live eller prøver å få tilgang til noen Xbox Live-funksjoner på Xbox One-konsollen:

0x80BD0006

Dette kan bety at profilen er skadet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-01-18T00:33:36.1807492+00:00
Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-01-18T00:33:36.1807492+00:00
TV, musikk og video: oppe og går
2017-01-18T00:33:36.1807492+00:00
Spill og sosialt: oppe og går
2017-01-18T00:33:36.1807492+00:00

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Løsning 2: Fjern kontoen, og legg gamertagprofilen på nytt

Slik fjerner du profilen din:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Fjern kontoer under Konto.
  5. Velg kontoen du vil fjerne.
  6. Velg Fjern for å bekrefte.
  7. Når du er ferdig, velger du Lukk.
  8. Start konsollen på nytt:
    1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Start konsollen på nytt.
    4. Velg Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i cirka 10 sekunder til konsollen slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

Slik legger du profilen tilbake til konsollen:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Logg på.
  3. Rull nedover, og velg Legg til og administrer.
  4.  Velg Legg til ny.
  5. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen din, og velg deretter Enter.
  6. Les vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Microsoft, og velg deretter Jeg godtar.
  7. Følg trinnene for å konfigurere innstillingene for Pålogging og sikkerhet og legge til kontoen på Xbox One-konsollen.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80BD0006 vises når du prøver å få tilgang til funksjoner på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?