Feilkoden 0x82323012 vises når du prøver å bruke Spill-DVR på Xbox One

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å bruke Spill-DVR-funksjonen på Xbox One:

0x82323012
Sorry We Couldn't Record That

Obs! Denne feilen kan oppstå fordi enkelte spill deaktiverer opptak av spilling som standard. Du vil ikke kunne ta opp klipp fra disse spillene.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å kontrollere at du har aktivert spillopptak på konsollen. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Spill-DVR og strømming under Innstillinger.
  5. Velg Tillat sendinger og skjermklipp.