Feilkode 0x876C0001 vises når du spiller av eller bruker innhold på Xbox One

Det kan hende at du ser følgende feilkode når du prøver å spille av eller bruke innhold på Xbox One-konsollen:

0x876C0001

Dette kan bety at innholdet for øyeblikket ikke er tilgjengelig. Denne feilen oppstår ofte på grunn av et midlertidig nettverksproblem.

Løsninger

Løsning 1: Se etter tjenestevarsler for Xbox Live.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-03-25T20:54:48.0508899+00:00
Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-03-25T20:54:48.0508899+00:00
TV, musikk og video: oppe og går
2017-03-25T20:54:48.0508899+00:00

Løsning 2: Test tilkoblingen til Xbox Live.

Test tilkoblingen til Xbox Live. Slik gjør du det:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger.
  6. Velg Test nettverkstilkobling.
Hvis det angis mer enn 5 prosent pakketap, bør du kanskje feilsøke tilkoblingen ved hjelp av løsningen for treg ytelse for Xbox One.

Løsning 3: Vent noen minutter og prøv deretter på nytt.

Dette problemet skyldes vanligvis et midlertidig nettverksproblem. Du kan omgå problemet ved å vente noen minutter og deretter prøve å spille av eller bruke innholdet på nytt.