Feilkode 0x87c40000 vises når du prøver å dele innhold på Xbox One.

Følgende feilkode vises når du prøver å bruke en sosial funksjon, for eksempel å dele noe i aktivitetsfeeden eller bli med i en klubb, på Xbox One-konsollen:

0x87c40000

Dette betyr at det oppstod et problem mens konsollen utvekslet data med Xbox Live. Dette er vanligvis en midlertidig feil.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å gå tilbake til Hjem-skjermen og deretter prøve handlingen på nytt om noen minutter.