Feilkode 0x87dd0013 vises når du prøver å starte et spill eller en app på Xbox One-konsollen

Feilkoden nedenfor vises når du prøver å starte et spill eller en app på Xbox One-konsollen:

0x87dd0013

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-05-27T18:50:22.9841780+00:00

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Løsning 2: Tilbakestill konsollen.

Prøv å løse problemet ved å tilbakestille konsollen manuelt:

1. Trykk og hold Xbox-knappen på konsollen i minst 10 sekunder til konsollen slås av.
  2. Når konsollen har slått seg av, trykker du Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.
  3. Når konsollen har startet på nytt, prøver du å logge på og starte spillet eller appen.