Feilkode 0x87DD0017 vises når du laster ned profilen din eller kobler til Xbox Live

Du ser følgende feilkode når du prøver å laste ned profilen din eller koble til Xbox Live:

0x87DD0017

Dette kan bety at du har problemer med nettverkstilkoblingen.

Løsning

Feilsøk strømmingstilkoblingen ved å bruke løsningen for strømmingskvalitet på Xbox One.

Hvis problemet ikke blir løst, kan du gå til foraene for informasjon om nettverksmaskinvare for hjelp med nettverksenheten.